Hyppää sisältöön
Linja-autonkuljettaja TTS Työtehoseura

Linja-autonkuljettajaksi Turun seudulle

Linja-autonkuljettajaksi Turkuun

Kuljetusala tarjoaa henkilöliikenteen parissa useita erilaisia työpaikkoja. Turun seudulla henkilöliikenteen pariin tarvitaan lähitulevaisuudessa sata uuttaa kuljettajaa!

Bussin kuljettajana pidät huolta koko yhteiskunnan toiminnasta. Linja-autoliikenteellä on merkittävä rooli maamme julkisen liikenteen hoitamisessa. Linja-autoissa kulkevien julkisen liikenteen matkustajien osuus on 60 %. Jos pääkaupunkiseudun vaikutus jätetään huomioimatta, lähes 90 prosenttia joukkoliikenteen matkoista kuljetaan busseilla. – Linja-autonkuljettajana olet yksi merkittävimmistä linkeistä yhteiskunnan toimivuudessa.

B-kortilla uuteen ammattiin linja-autonkuljettajaksi

Turun seutuliikenteessä linja-autonkuljettajan työ on itsenäistä ja monipuolista asiakaspalvelutyötä. Jos pidät ajamisesta ja viihdyt asiakaspavelutyössä, tämä työ voisi olla sinulle oikea. Opiskelun voi aloittaa vaikka sinulla olisi vain B-kortti. Nopeat ja joustavat opiskelupolut mahdollistavat myös nopean siirtymisen vakituiseen työsuhteeseen.

Linja-autonkuljettajan erilaiset työmahdollisuudet

Linja-autonkuljettajana voit toimia erityyppisissä työtehtävissä joita ovat aikataulun mukainen säännöllinen reittiliikenne, tilausliikenne, palveluliikenne ja kuljetusalan työnjohto.

Kuljetusala, linja-autonkuljettaja

Olet etsimämme henkilö, jos

Lisätietoja

Teemme aktiivista yhtesityötä alueen liikennöitsijöiden kanssa, jotta päivittäinen liikenne sujuisi joustavasti.

FÖLI Turun seudun joukkoliikenne, linja-autonkuljettaja

Haku