Hyppää sisältöön
puutarhamyymälän vviherkasvija ruukkuvalikoimaa

Liiketoiminnan ammattitutkinto, puutarhakauppa

Tutkinto:Ammattitutkinto
Koulutusala:Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin- ja markkinoinnin osaamisala, puutarhakauppa
Opetusmuoto:monimuoto
Paikkakunta:Nurmijärvi

Kehitä puutarhakaupan liiketoimintaosaamista

Jos olet jo kokenut puutarhakaupan ammattilainen, tiedät kuinka monipuolinen ja kiinnostava ala on. Jokainen vuodenaika tuo mukanaan uutta, ja asiakkaat odottavat asiantuntevaa palvelua. Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Puutarha-alalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto tarjoaa syvälle porautuvaa tietoa juuri puutarha-alan kaupan liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Koulutuksen avulla voit kehittää liiketoimintaosaamistasi ja tehdä puutarhamyymälästä menestyvän yrityksen. Saat työkaluja ja strategioita liiketoiminnan kasvattamiseen ja kannattavuuden parantamiseen.

Kaupan, myynnin ja ostamisen parissa tapahtuu juuri nyt paljon. Ostajat odottavat uusia palveluja ja samalla kaupan prosesseja tulee kehittää jatkuvasti entistä tehokkaammaksi. Sesonkiluonteisessa puutarhamyymälässä tulee huomioida sen lisäksi vielä tuotteiden myyntiaika sekä elinkaari.  Puutarhakaupalle suunnatussa liiketoiminnan ammattitutkinnossa keskitytään puutarha-alan tuoteryhmiin, niiden hoitamiseen ja markkinointiin. Opit, miten voit optimoida puutarhamyymälän tuotevalikoimaa ja luoda houkuttelevan asiakaskokemuksen. Palvelumuotoiluopinnoissa perehdytään kuluttajien muuttuneeseen ostoskäyttäytymiseen erityisesti verkossa.

Lisää asiantuntemusta liiketoimintaan

Voit liittää opintoihisi myös vapaavalintaisia opintoja kuten kasvikierrospäiviä ja kasvituntemuksen teoriaopintoja. Syvennät tietämystäsi erilaisista kasveista, niiden hoidosta ja ominaisuuksista. Tämä tieto auttaa sinua tarjoamaan parempaa palvelua asiakkaille ja neuvomaan heitä entistäkin asiantuntevammin.

Koulutus antaa sinulle myös mahdollisuuden verkostoitua muiden puutarha-alan ammattilaisten kanssa. Voit vaihtaa kokemuksia ja ideoita sekä saada uusia näkökulmia omaan työhösi.

Koulutuksen toteutus oppisopimuksena

Tämä koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jossa oppiminen tapahtuu pääasiassa työelämässä. Opetus sisältää verkko-opiskelua. Koulutuksen orientaatio sekä vapaavalintaiset lähiopetuspäivät pidetään TTS Työtehoseuralla Nurmijärvellä. Näyttötutkinnot nivoutuvat osaksi työskentelyn arkea.

Koulutuksen kokonaiskesto on noin 12 kk. Kesto määräytyy tarkemmin henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) laadinnan yhteydessä. Koulutuksen aikana suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinto, koko tutkinto tai tutkinnon osia.

Koulutukseen hakeutuminen

Koulutukseen on jatkuva haku ja voit aloittaa koulutuksen oman aikataulusi mukaan.

Koulutuksen ja tutkinnon voi suorittaa oppisopimuksella, jossa osallistujan omavastuurahoitus on 400 euroa (alv. 0 %). Oppisopimus edellyttää alan työpaikkaa, jossa työ-aika on vähintään 25 h/vko.

Alkavat opinnot

Tähän liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutukseen on jatkuva haku, joten voit hakeutua opintoihin oman aikataulusi mukaan. Tutustu alta ja ilmoittaudu mukaan.

Haku