Hyppää sisältöön
Kylpyhuonerakentaja

Kylpyhuonerakentaja

Tutkinto:Työvoimakoulutus
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Hanki ammattitaitoa kylpyhuonerakentamiseen!

Koulutus antaa sinulle perusvalmiudet työskennellä kylpyhuonerakentamisen parissa itsenäisesti tai osana työryhmää. Koulutus keskittyy talonrakennusalan ammattitutkinnon osiin ”Laatoitus” ja ”Märkätilojen vedeneristykset”.

Koulutuksen sisältö kattaa märkätilojen vedeneristykset, laatoituksen perustekniikat, perustietouden LVIS-järjestelmistä ja vesikalusteiden asennuksesta sekä työssäoppimisen käytännön työmailla. Opit tärkeät vedeneristystaidot, jotka varmistavat kylpyhuoneen kestävyyden ja turvallisuuden, sekä hallitset laatoituksen perustekniikat luodaksesi upeita kylpyhuoneita.

Hyödyt koulutuksesta, sillä saat myös tulityökortin ja työturvallisuuskortin varmistaaksesi työmaaturvallisuuden, suoritat märkätilasertifikaatin teoriakoulutuksen ja kokeen sekä työnäytön työmaalla ja hankit ensiaputaidot hätätilanteisiin.

Koulutus kestää 120 päivää ja se toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka koostuu teoriaopetuksesta, työsalityöskentelystä ja työssäoppimisesta rakennustyömailla. Koulutukseen voivat hakea henkilöt, joilla on peruskoulun tai vastaava oppimäärä ja jotka soveltuvat alalle. Edellytämme myös riittävää suomen kielen taitoa (B1.1) ja hyvää fyysistä kuntoa.

Tämä koulutus tarjoaa käytännönläheistä oppimista ja antaa sinulle kilpailukykyiset taidot rakennusalalla kylpyhuonerakentamisen parissa.

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan TE-palveluiden verkkosivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä lomakkeella.

Alkavat opinnot

Katso alkavasta koulutuksesta lisätiedot:

Haku