Hyppää sisältöön

Kuivaketju10

Tutkinto:Pätevyydet ja asiantuntijakoulutukset
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Tavoitteena on:

Kuivaketju10 on suunnattu rakennusalan ammattilaisille, joilla on vankka koulutus ja kokemus alalta. Sen tarkoituksena on tarjota kattava yleiskuva Kuivaketju10-konseptista ja sen hyödyistä kaikille rakennushankkeen osapuolille.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja syventää osallistujien ymmärrystä kosteudenhallinnasta. Lisäksi se opettaa heitä soveltamaan Kuivaketju10-toimintamallia, antaa valmiuksia työskennellä hankkeessa, jossa hyödynnetään Kuivaketju10-konseptia, ja kehittää heidän kykyjään toimia kosteudenhallintakoordinaattorina.

Sisältö:

Hinta

Koulutuksen hinta 380€ + alv 24%. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua. Sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäväkahvit sekä lounaan.

Mikäli osallistut Kosteudenhallintakoordinaattori-PRO koulutukseen käytyäsi tämän koulutuksen, hyvitetään hinta kokonaisuudessaan.

Koulutuksen peruutusehdot
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku