Hyppää sisältöön

Kattojen kuntotutkija-PRO sertifikaatti

Tutkinto:Sertifikaatti, Suomen Laatusertifiointi ry
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Tavoite

Kattojen kuntotutkija-PRO sertifikaattiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on vahvistaa henkilön osaamista ja syvällistä ymmärrystä kattojen ja yläpohjarakenteiden toimivuudesta. Tämän avulla henkilö pystyy tarkastamaan katto- ja yläpohjarakenteiden riskialttiit kohdat, hallitsee tutkimusmenetelmät ja osaa suositella kunnostus- ja saneerausmenetelmiä. Koulutus antaa myös perustan vaativiin kuntotutkimuksiin. Koulutus edellyttää rakennusteknistä pohjakoulutusta ja työkokemusta.

Koulutuksen, kirjallisen kokeen ja työnäytön hyväksytysti suorittanut voi hakea henkilösertifiointia Suomen Laatusertifiointi Ry:lta.  Lisätietoja sertifioinnista: https://www.laatusertifiointi.fi

Sisältö

Hinta

Koulutuksen hinta 780 € + alv 24 %.
Sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Tentti, näyttötyönä tehtävän kuntotutkimuksen arviointi sekä suorituksen rekisteröinti 180 € + alv.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku