TTS - johtava suomalaisen työn kehittäjä

TTS Työtehoseura on yleishyödyllinen itsenäinen yhdistys, joka tarjoaa asiakkailleen valtakunnallisesti koulutus- ja kehittämispalveluja. Toimintamme tavoitteena on parantaa asiakkaidemme työn ja tuotannon tehokkuutta, taloudellisuutta ja työturvallisuutta..

TTS Työtehoseura on yksi maamme suurimmista ja vanhimmista yksityisistä ammatillisen koulutuksen järjestäjistä, joka kouluttaa vuosittain noin 8 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi ja osaajiksi. Koulutuksen lisäksi tutkimme ja kehitämme työmenetelmien tehokkuutta, energia- ja ekotehokkuutta, tuottavuutta ja erilaisten menetelmien ja laitteiden toiminnallisuutta vuosittain lähes 80 projektin voimin.

sanapilvi_TTS_TyötehoseuraTTS yhdistää koulutuksen ja tutkimuksen

TTS tarjoaa teknisten alojen ammatillista koulutusta nykyaikaisilla välineillä monipuolisessa ympäristössä. Työllistyminen koulutustemme jälkeen on vahvaa, sillä tutkinnon suorittaneista opiskelijoista 70 prosenttia työllistyy tai jatkaa opintojaan.

TTS on ainutlaatuinen koulutus- ja kehittämisorganisaatio, sillä tarjoamme asiakkaillemme myös tutkimus- ja kehittämispalveluja. Tutkimus- ja kehittämistoiminnan pääpaino on yritysten tuottavuuden lisäämisessä työn tehokkuutta ja suoritusedellytyksiä parantamalla sekä panostamalla kustannusten hallintaan.