Hyppää sisältöön

Työmaan puhtaudenhallinta, P1

Tutkinto:Pätevyydet ja asiantuntijakoulutukset
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Tavoite

Työmaan puhtaudenhallinta koulutus on suunnattu työmaahenkilöstölle, työmaajohdolle, tilaajille, suunnittelijoille sekä kiinteistön puhtaudesta vastaaville. Koulutuksen tarkoituksena on antaa osallistujille hyvä ymmärrys nykyaikaisesta puhtaudenhallinnasta työmaalla.

Koulutuksen päämääränä on opettaa, miten noudatetaan hyviä puhtaudenhallinnan toimintatapoja rakennustyömaan ympäristössä. Osallistujille annetaan tietoa ja työkaluja, joiden avulla he voivat hallita työmaan puhtautta ja ylläpitää siistiä ja turvallista työympäristöä.

Sisältö

Hinta

380 € + alv 24%

Koulutusmaksu sisältää koulutuksen ja materiaalit sekä aamu- ja iltapäiväkahvitukset sekä lounaat. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku