Hyppää sisältöön

Sähköpyörämekaanikko

Tutkinto:
Koulutusala:Ajoneuvo- ja työkoneala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa, Turku

Opiskele sähköpyörämekaanikoksi

Sähköpyörämekaanikko on yksi niistä uusista ammateista, jotka on syntynyt viime vuosina. Pyöräilyharrastus on kasvanut huomattavasti viime vuosina, ja ilmiö on luonut uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Yhä useammat ihmiset valitsevat pyörän liikkumisen välineeksi. Samalla ympäristöystävällisten sähköpyörien suosio on kasvanut.

Kasvava pyöräilytrendi on tuonut mukanaan myös mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia. Pitkät jonot pyörähuollossa ja uusien sähköpyörien saatavuusongelmat ovat yleistyneet. Matkailualalla nämä haasteet voivat jopa toimia esteenä yritystoiminnalle. Ammattitaitoisten sähköpyörämekaanikkojen tarve on suurta.

Millaista työtä sähköpyörämekaanikko tekee?

Useimmat sähköpyörämekaanikot työskentelevät pyöräkorjaamoissa. Täällä he vastaanottavat asiakkailta sähköpyöriä, suorittavat huolto- ja korjaustöitä, asentavat varaosia, ja varmistavat, että pyörät ovat turvallisia ja toimintakunnossa. Lisäksi hän voi työskennellä muun muassa pyörämyymälöissä ja pyörävuokraamoissa.

Alkavat opinnot

Tarkempia tietoja koulutuksen sisällöstä, aikataulusta ja hakeutumisesta saat tutustumalla alla auki olevaan koulutustarjontaan. Jos et löydä alta etsimääsi koulutusta, tiedustele seuraavaa alkavaa koulutusta opintosihteeriltä.

Haku