Hyppää sisältöön
Varaston esimien opastaa työntekijöitä, Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Tutkinto:Ammattitutkinto
Koulutusala:Varastoala, palvelulogistiikka
Opetusmuoto:Päiväkoulutus
Paikkakunta:Vantaa

Palvelulogistiikan ammattitutkinto antaa valmiudet työskennellä monipuolisissa logistiikan ja toimitusketjun hallinnan tehtävissä. Koulutuksen avulla osaat työskennellä itsenäisesti, asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti noudattaen alan säädöksiä ja määräyksiä. Osaat käyttää varastotyössä tarvittavia ohjelmia ja koneita, ja suunnitella työtä huomioiden varastoinnin osana yrityksen tilaus-toimitusketjua. 

Varastoalan työssä tarvitaan organisointikykyä ja huolellisuutta. Työ on ajoittain hektistä ja kyky säilyttää rauhallisuus , tehokkuus ja yhteistyötaidot ovat näissä tilanteissa valttia.

Millaisiin töihin valmistaa palvelulogistiikan ammattitutkinto?

Palvelulogistiikan ammattitutkinnon suorittaneiden tehtävät voivat vaihdella yrityksen ja tehtävän mukaan. Ammattitutkinto antaa kuitenkin osaamisen, jonka avulla voi toimia monipuolisesti logistiikan eri tehtävissä ja kehittää logistisia prosesseja yrityksissä. Tyypillisiä tehtäviä ovat varastonhallinnan tehtävät, kuljetusten ja toimitusten suunnittelutehtävät, projektijohtamisen tehtävät ja asiakaspalvelutehtävät.  

Tutustu alta alkaviin koulutuksiin ja etsi itsellesi sopiva opintopolku

Varastoalan koulutuksia toteutetaan Vantaalla sekä Turussa. Onpa lähtötilanteesi mikä tahansa, koulutus polku löytyy varmasti. Jos sinulla on jo työpaikka voit suorittaa opinnot myös oppisopimumuksella!

Haku