Hyppää sisältöön

Kuormalavahyllyn tarkistaminen

Tutkinto:Logistiikan perustutkinto, valinnainen tutkinnon osa
Koulutusala:Varastoala, palvelulogistiikka
Opetusmuoto:Oppisopimus
Paikkakunta:Vantaa

Kuormalavahyllyn tarkistaminen koulutuksessa opit tunnistamaan kuormalavahyllystöjen käyttöön liittyvät riskitekijät ja havainnoimaan ja luokittelemaan vauriot ja raportoimaan ne työturvallisuuslainsäädännön ja standardien mukaisesti.

Tässä koulutuksessa suoritetaan Logistiikan perustutkinnosta yksi valinnainan tutkinnon osa, joka on Kuormalavahyllyn tarkistaminen 10 osp (linkki tutkinnon ePrerusteisiin)

Kenelle koulutus soveltuu?

Opinnot soveltuvat erittäin hyvin muun muassa:

Koulutusmuoto

Tämä opintokokonaisuus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka edellyttää että opiskelijaksi hakeutuvalla on työpaikka ja työympäristöä, jossa käytetään kuormalavahyllystöjä päivittäisessä työskentelyssä ja että opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa kuormalavahyllystöjen tarkastuksia oman työn ohessa.

Opiskelun kesto on noin 4–6 kuukautta. Keskimääräinen kestoaika on n. 4,5 kuukautta. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelijan kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan aikataulu tarkemmin.

Alkavat opinnot

Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Tutustu alta koulutukseen:

Haku