Hyppää sisältöön

Ruoka Akatemia elintärkeän asian äärellä: keskustelua huoltovarmuudesta

Ruoka Akatemia-aamiaistilaisuudessa 22.3.2024 kärkenä on huoltovarmuus suomalaisessa ruokajärjestelmässä. Millaisiin huoltovarmuuden häiriötilanteisiin on tarpeen varautua? Keskustelua käydään erilaisista skenaarioista ja ratkaisuista.

TTS Työtehoseuran toteuttama Ruoka Akatemia on keskustelu- ja kohtaamispaikka, joka kokoaa yhteen eritaustaisia päättäjiä, poliitikkoja ja vaikuttajia. Työtehoseura ry:llä on pitkät perinteet suomalaisen maa- ja metsätalouden kehittäjänä, sillä yhdistys täyttää tänä vuonna 100 vuotta.

– Ruoka Akatemian taustalla on tahto lisätä ruokajärjestelmän välistä yhteistyötä. Kotimaisen ruokaketjun yhteiskunnallinen merkitys on vaikuttava, työllistäähän ala kaikkiaan yli 340 000 henkilöä. Koko ketjun yhteistyö on turvana kotimaiselle elintarvikkeiden huoltovarmuudelle, taustoittaa Ruoka Akatemian projektipäällikkö

Anna-Maija Kirkkari

Ruoka Akatemia-aamiaistilaisuudessa teemaan johdattelee kansanedustaja (kok.), Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll, Keskustelijoina on mukana eri alojen asiantuntijoita muiden muassa Huoltovarmuuskeskuksesta, liike-elämästä ja politiikasta. Ruoka Akatemian järjestämät tapahtumat ovat kutsutilaisuuksia, joiden tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta toisia tapaamalla ja tietoa vaihtamalla. Verkostoitumisesta hyötyvät ruokajärjestelmän kaikki osa-alueet. 

Avointa verkkolähetystä voi seurata 22.3.2024 klo 9-10:30.
Ilmoittautumiset 8.3.2024 mennessä ilmoittautumislomakkeella
Osallistumislinkki toimitetaan edeltävänä päivänä.

Lisätietoja

Ruoka Akatemiasta vastaava Työtehoseura ry on valtakunnallinen koulutus- ja tutkimusorganisaatio, joka täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Jo sadan vuoden ajan olemme tutkineet ja kehittäneet suomalaista työelämää ja kouluttaneet satoja tuhansia teknisten alojen ammattilaisia. Ruoka Akatemia-hankkeen päärahoittaja on maa- ja metsätalousministeriö.

Haku