Metsätalous

Metsäalan kehittämistoiminnan ytimessä ovat metsä- ja puualan yritykset, metsätalouden kannattavuus sekä bioenergiaan ja kiertotalouteen liittyvät kysymykset. Keskeisiä teemoja kehittämistyössämme ovat:

  • lämpöyrittäjyys

  • uusiutuvan energian tiedotustoiminta

  • metsäalan yrittäjien johtamiskoulutukset

  • metsäkone- ja metsäpalveluyrittäjien liiketoiminnan kehittäminen

  • metsänomistajien talouskoulutus

Käytännönläheistä tutkimusta ja kehittämistä

Olemme mukana monen tyyppisissä projekteissa, joista osa on laajoja, koko toimialaa koskevia ja myös kansainvälisiä kehittämishankkeita. Pääasiakkaitamme ovat metsä- ja puualan pienyritykset, alan neuvonta- ja kehittämisorganisaatiot ja oppilaitokset, yksityiset metsänomistajat sekä maa- ja metsätalousministeriö. Teemme yhteistyötä laajasti metsäalan yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Työtehoseuralla on valtakunnallinen rooli mm. lämpöyrittäjyyden kehittäjänä ja metsäalan kouluttajana.

Metsäsektorin merkitys on kasvussa Suomessa. Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja osaamista jatkossakin, jotta metsäteollisuuden lisääntyvä puun tarve voidaan tyydyttää ja sitä kautta vaikuttaa koko toimialan menestykseen.
Ota meihin yhteyttä, jos etsit yhteistyökumppania tutkimus- ja kehittämishankkeisiin tai tarvitset apua yrityksesi tai oman osaamisesi kehittämiseen.


Lisätietoja

Markku Lätti
Tutkimuspäällikkö Biotalous
044 7143 691
Sirpa Pussinen
Asiakkuuspäällikkö Biotalous, tuottavuus ja yrittäjyys