Hyppää sisältöön
Trukinkuljettaja, lentorahdinkäsittelijä

Töihin varastoalalle!

Tule töihin varastoalalle – vai oletko jo kokenut konkari?

Meillä voit opiskella varastoalan erilaisiin ammatteihin. Työllistyminen koulutuksistamme on hyvää! Työssä oleville tarjolla on oppisopimuskoulutus viemään eteenpäin urapolulla.

Logistiikkapalvelut ovat olennainen osa useiden yritysten toimintaa. Varastoala tarjoaa monenlaisia työmahdollisuuksia; olipa kyse varastonhoitajasta, palvelulogistiikkatyöntekijästä, varastoesihenkilöstä tai työnjohtajasta työpaikkoja on eri yrityksissä ja organisaatioissa.

Koulutustemme kautta pääset työskentelemään varastoalalle tai etenemään uusiin tehtäviin. Koulutamme myös varastoalan asiantuntijatehtäviin sekä kuormalavahyllyturvallisuutta.

Haluaisitko työskennellä esimerkiksi:

Voit myös osallistua trukinkuljettamisen moniosaaja -koulutukseen, jossa opit erilaisten trukkien käsittelyn.

Kuormalavahyllyturvallisuus

Jos kuormalavahyllyturvallisuus kiinnostaa, opiskele kuormalavahyllytarkastamista. Opit tunnistamaan kuormalavahyllystöjen käyttöön liittyvät riskitekijät ja havainnoimaan ja luokittelemaan vauriot ja raportoimaan ne työturvallisuuslainsäädännön ja standardien mukaisesti. Löydät eri koulutuksia aiheesta koulutuskalenteristamme.


Työskenteletkö varastoalalla henkilöstövuokrausyrityksessä
tai osa-aikaisena?

Osallistu maksuttomaan lisäkoulutukseen, josta saat valmiuksia erilaisiin varastoalan työtehtäviin.

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia työllistyä kokoaikaiseen ja vakaampaan työsuhteeseen varastoalalla sekä mahdollistaa riittävä osaaminen ammatillisiin jatko-opintoihin tulevaisuudessa.

Koulutuksessa käydään monipuolisesti läpi varaston prosesseja, turvallisuutta, työkoneita ja laitteita. Lisäksi koulutuksessa tutustutaan vastuullisimpiin työtehtäviin ja paneudutaan lainsäädäntöön, joka ohjaa kaikkein toimintaa varastoalalla. Koulutus antaa valmiuksia työskennellä työelämässä perehdyttäjänä, työnopastaja ja esihenkilönä.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama, ja opiskelijalle maksuton.

Lue lisää tästä koulutuksesta täältä>>


Miten pääset mukaan varastoalan koulutukseen?

Koulutuksia toteutetaan monella eri tavalla. Olipa tilanteesi mikä tahansa, koulutuspolku löytyy aina.

Lisätietoja:

Haku