Hyppää sisältöön

Työturvallisuuskortti, kuljetusala Ammattipätevyys- /direktiivikoulutus

Sisältö

Kuljettajana yhteisellä työpaikalla.

Koulutuksen tavoitteena on edistää kuljettajien työturvallisuutta yhteisillä työpaikoilla toimittaessa. Koulutuksessa opitaan tunnistamaan työympäristön vaaroja ja miten työsuojelu toimii yhteisellä työpaikalla, omat sekä yhteisellä työpaikalla toimivien osapuolten roolit ja vastuut. Koulutus ohjaa kuljettajia tunnistamaan ja arvioimaan ennakoivasti työturvallisuuteen liittyviä riskejä sekä kuormitustekijöitä ja siten ennaltaehkäisemään vahinkojen syntymistä .

Aika ja paikka: 2.9.2024, 8.00 - 16.00, Työtehoseura Kiljavantie 6, 05200 Rajamäki
Toimiala: Kuljetusala
Ilmoittautuminen: 25.03.2023 - 26.08.2024

Hinta ja lisätiedot

TTS:n koulutusmaksu 90 €. Hinta sisältää alv:n sekä ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivämerkinnän tarvitseville rekisteröinnin Traficomiin.

KOULUTUKSEN PERUUTUSEHDOT
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuminen peruutetaan alle seitsemän vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osanottaja jää tulematta tilaisuuteen siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Koulutuksen yhteystiedot

Heli Brandes, opintosihteeri
Puh: 050 3879 559
S-posti: heli.brandes@tts.fi

Haku