Hyppää sisältöön

Turvallisuuskoordinaattori

Kurssin tavoite

Rakennustyön turvallisuutta koskeva asetus edellyttää rakennuttajaa nimeämään rakennushankkeille turvallisuuskoordinaattorin huolehtimaan rakennuttajan työturvallisuusvelvoitteista. Koulutuksessa läpikäydään turvallisuuskoordinaattorin velvollisuudet ja vastuut rakennushankkeen eri toimijoiden välillä sekä turvallisuuskoordinaattorin tehtävät.

Sisältö

Koulutus järjestetään syksyllä 2024 kerran kuukaudessa – elokuu, syyskuu, lokakuu ja marraskuu. Koulutuksen verkkoympäristö itseopiskeluun avataan kunkin kuukauden alussa ja ennakkotehtävät tulee olla tehtyinä kuukauden aikana ennen koulutuksen webinaaripäivää, joka on kuukauden viimeisenä perjantaina.

Webinaaripäivänä käydään läpi työturvallisuusasiakirjan ja muiden turvallisuuskoordinaattorin tehtävänä olevien asiakirjojen laatimista. Osallistujat saavat hyvät valmiudet laatia oman hankkeen asiakirjat ja näitä voidaan käydään läpi myös luennoitsijan johdolla.

Kouluttaja Sirpa Erkkilä-Häkkinen Turun Ammattikorkeakoulusta.

Aika ja paikka: Verkkoympäristö aukeaa 4.11.2024 ja webinaaripäivä 29.11.2024
Toimiala: Talonrakennus
Ilmoittautuminen: 05.06.2024 - 01.10.2024

Hinta ja lisätiedot

Koulutuksen hinta 950€ + alv 24%

KOULUTUKSEN PERUUTUSEHDOT
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Koulutuksen yhteystiedot

Koulutuskoordinaattori Alina Arkonkoski p. 041 732 5219 tai alina.arkonkoski@tts.fi
Koulutuspäällikkö Jari Suuronen p. 044 4811 112 jari.suuronen@tts.fi

Haku