Hyppää sisältöön

Tekninen kiinteistönhoitaja, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Sisältö

Jatkuva haku

Koulutus on suunnattu talotekniikan huolto- ja kunnossapitotehtävissä työskenteleville.

Tekninen kiinteistönhoitaja työskentelee asiakaskohteissa, hoitaen teknisiä kiinteistönhuollon tehtäviä ja asiakaspalvelua palvelusopimuksen mukaisesti. Hän osaa tehdä LVI-järjestelmien mittauksia ja tarkistuksia, tunnistaa toimintahäiriöt ja korjaustarpeet sekä vaihtaa LVI-laitteita. Hän huolehtii ilmanvaihtokoneiden toiminnasta ja säätää kiinteistön automaatiojärjestelmiä. Lisäksi tekninen kiinteistönhoitaja voi tuottaa kotityöpalveluja sekä työskennellä laitoshuollossa, kiinteistönhoidossa tai toimitilahuollossa.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon teknisen kiinteistönhoitajan koulutuksessa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan talotekniikan huolto- ja kunnossapitotöitä asuin- ja liikekiinteistöissä. Opintoihin kuuluu nykyaikaisen talotekniikan sekä kiinteistöjen huollon ja ylläpidon tehtäviä.

Valinnaisilla tutkinnon osilla voit erikoistua kiinteistöautomaation säätöön ja ohjaukseen, työn opastamiseen ja työpaikkaohjaajana toimimiseen sekä lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien ja ilmanvaihtokoneiden kunnossapitoon.

Toteutus

Päivätoteutus.

Koulutus: Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto
Toimiala: Kiinteistö
Ilmoittautuminen: 27.05.2024 -

Koulutuksen yhteystiedot

Vastaava kouluttaja: Mika Vattuniemi, gsm 050 4712 257, mika.vattuniemi@tts.fi

Haku