Hyppää sisältöön

PUUSEPPÄMESTARI, Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto, oppisopimuskoulutuksena

Sisältö

Oppisopimuskoulutus.
Puuteollisuuden erikoisammattitutkinnon Puusepänteollisuuden osaamisalan suorittanut osaa toimia itsenäisesti alan vaativissa työtehtävissä. Hän osaa suunnitella ja valvoa vastuualueensa työtehtäviä. Hän osaa toimia turvallisesti suorittamansa osaamisalan toimintaympäristöissä ja opastaa työpaikan toimintatavoissa ja -järjestelmissä. Hän kehittää vastuualueensa toimintaa hyödyntäen hyvää kokonaisnäkemystään puusepänteollisuuden materiaaleista, valmistus- tai asennusprosesseista ja palveluista.
Puusepänteollisuuden osaamisalan suorittanut puuseppämestari voi toimia alan vaativissa työtehtävissä puuseppänä, CNC-koneistajana, asentajana, suunnittelijana, tiiminvetäjänä tai työnjohtajana. Hän voi toimia myös itsenäisenä ammatinharjoittajana ja yrittäjänä.

Tutkinnon perusteet: [[https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4540524/reformi/tiedot]]

Toteutus

Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti työpaikalla alan työtehtäviä tehden. Koulutus muodostuu koulutuspäivistä, verkko-oppimisaineistosta ja työtehtävistä oppisopimustyöpaikalla.
Lähipäivät toteutetaan pääsääntöisesti joka toinen viikko TEAMS koulutuksena. Lähijaksoja on yhteensä noin 20. Koulutuksen kesto on aiemmasta osaamistasosta ja työpaikan työtehtävistä riippuen 1 – 2 vuotta.

Koulutus: Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto
Toimiala: Puusepät
Ilmoittautuminen: 28.03.2023 -

Koulutuksen yhteystiedot

Opintosihteeri Riikka Paara, 050 3870 067
Kouluttaja Anne Kumpulainen, 050 3879550

Haku