Hyppää sisältöön

PUUSEPPÄ, Puuteollisuuden perustutkinto, puuseppä oppisopimuskoulutuksena

Sisältö

Puuteollisuuden perustutkinto, puusepänteollisuuden osaamisala, laajuus on 180 osp. Tutkinto muodostuu osista: Puutuotevalmistuksessa toimiminen, Yhteiset tutkinnon osat ja 3 - 4 valinnaista tutkinnon osaa. Tutkintoon voidaan sisällyttää osia myös muista tutkinnoista.
Oppisopimuksella on mahdollista suorittaa myös osatutkinto esim. aiheista: Kalusteiden asentaminen, ikkunoiden ja ovien asentaminen ja/tai sisustuspuusepäntyöt.

Toteutus

Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti työpaikalla alan työtehtäviä tehden. Koulutus muodostuu lähipäivistä, verkko-oppimisaineistosta ja työtehtävistä oppisopimustyöpaikalla.
Lähipäivät toteutetaan pääsääntöisesti joka toinen tiistai TEAMS koulutuksena. Lisäksi voidaan järjestää Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työpainotteisia lähikoulutus jaksoja, jotka ovat 2 - 4 päivän kokonaisuuksia. Koulutuksen kesto on aiemmasta osaamistasosta ja työpaikan työtehtävistä riippuen 1,5 – 3 vuotta.

Koulutus: Puuteollisuuden perustutkinto
Toimiala: Puusepät
Koulutuksen ajankohta: Lähipäivät ovat 4 päivän kokonaisuuksina. Lähijaksoja on 6 - 8 vuodessa. Koulutuksen kesto on aiemmasta osaamistasosta ja työpaikan työtehtävistä riippuen 1,5 – 3 vuotta.
Ilmoittautuminen: 28.03.2023 -

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on opiskelijalle maksuton.

Koulutuksen yhteystiedot

Kouluttaja Anne Kumpulainen p. 050 3879550, anne.kumpulainen@tts.fi
Opintosihteeri Riikka Paara p. 050 387 0067, riikka.paara@tts.fi

Haku