Hyppää sisältöön

MAARAKENTAJA, Rakennusalan perustutkinto

Sisältö

Kohderyhmä ovat kaikki Maarakentajan työtehtävistä kiinnostuneet, joilla ei aiempaa maarakennusalan tutkintoa, koulutusta tai työkokemuksella hankittua vastaavaa osaamista maarakentajan työtehtävistä.

Kohderyhmä

Maarakentajan työtehtävistä kiinnostuneet, joilla ei aiempaa maarakennusalan tutkintoa, koulutusta tai työkokemuksella hankittua vastaavaa osaamista maarakentajan työtehtävistä.

Toteutus

Koulutus toteutetaan opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Suunnitelmaa päivitetään opintojen edetessä opiskelijan kiinnostuksen kohteiden ja työskentelymahdollisuuksien perusteella.
Koulutus on käytännönläheistä ja osa opiskelusta suoritetaan työssä oppien rakennustyömailla tai vastaavissa tehtävissä. Koulutuksen kesto on aiemmasta osaamistasosta ja harjoittelupaikan työtehtävistä riippuen 1 – 2 vuotta.
Maarakentajaksi opiskeleva saa hyvät perusvalmiudet rakennustyömaalla työskentelyyn, sekä itsensä ammatilliseen kehittämiseen. Tyypillisesti suoritettavia tutkinnon osia ovat perustus- ja maarakennustöiden lisäksi esim. kiviasennukset, piharakentaminen, maarakennuskoneen käyttö, kalliorakentaminen ja mittaus. Tutkintoon voidaan sisällyttää osia myös muista tutkinnoista.

Toimiala: Maarakentaminen
Ilmoittautuminen: 27.05.2024 -

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on opiskelijalle maksuton.

Koulutuksen yhteystiedot

Kolutuspäällikkö Jani Vottonen p.044 7143663, jani.vottonen@tts.fi
Opintosihteeri Riikka Paara p. 050 387 0067, riikka.paara@tts.fi

SEURAAVA KOULUTUS ALKAA 16.9.2024.

Haku