Hyppää sisältöön

LINJA-AUTONKULJETTAJA, kuljetusalan ammattitutkinto työelämästä käsin, (työkokemus yli 3 vuotta)

Sisältö

Tutkinto suunnattu alalla pitkään olleille linja-autonkuljettajille, joilla on erinomainen ja kattava osaaminen linja-autonkuljettajan työstä. Työkokemus yli 3 v, mieluiten yli 5v.
Suomen kielen puhuminen ja kirjoittaminen on moitteetonta. Selviät työelämän toiminnoista myös englannin- ja ruotsinkielellä. Käytännön asiakaspalvelutilanteet ja kirjallisten palautteiden käsittely on myös sinulle tuttua.
Olet myös ollut esim. työnjohdossa tuuraamassa tai toiminut kuljettajien perehdyttäjinä omassa organisaatiossa. Vastaavasti voit olla toiminut korjaamotoiminnoissa niin, että hallitset kattavasti ajoneuvon korjaamiseen ja huoltamiseen liittyvät työtehtävät.
Olet motivoitunut ja taustaltasi moitteeton ja ajokortinvalvontaotteesi on ns. puhdas.

Tutkinto arvioidaan asteikolla Hyväksytty – Hylätty. Tutkinnot toteutetaan aina työpaikalla ja aidossa työympäristössä ja työtehtävissä. Tutkinnon suorittamiseen laaditaan henkilökohtainen koulutussuunnitelma. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisesti valmiuksien mukaan.

Kohderyhmä

JATKUVA HAKU
Linja-autonkuljettajan ammatissa pitkään toimineet kuljettajat (vähintään 3 vuotta), joilla on vahva alan osaaminen ja haluavat suorittaa tutkinnon. Tutkinto vaatii erinomisen suomen kielen taidon.

Koulutus: Kuljetusalan ammattitutkinto
Toimiala: Kuljetusala
Ilmoittautuminen: 01.01.2024 - 01.12.2024

Koulutuksen yhteystiedot

ami.haataja@tts.fi / 050 4671917

Haku