Hyppää sisältöön

LIIKETOIMINNAN AMMATTITUTKINTO, Myynnin ja markkinoinnin osaamisala, Puutarhakauppa

Koulutusohjelma on kohdennettu henkilöille, jotka työskentelevät puutarhakaupan alalla, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Koulutus sopii myös henkilöille, jotka ovat hiljattain aloittaneet tai siirtymässä näihin tehtäviin.

Oppisopimuskoulutus, jossa oppiminen tapahtuu pääasiassa työelämässä. Hakijalla tulee olla alan työpaikka. Opetus sisältää verkko-opiskelua. Koulutuksen orientaatio sekä vapaavalintaiset lähiopetuspäivät pidetään TTS:llä Nurmijärvellä.
Näyttötutkinnot nivoutuvat osaksi työskentelyn arkea. Koulutukseen on jatkuva haku ja voit aloittaa oman aikataulusi mukaan. Koulutuksen kokonaiskesto on noin 12 kk. Kesto määräytyy tarkemmin henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) laadinnan yhteydessä. Koulutuksen aikana suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinto, koko tutkinto tai tutkinnon osia.

Koulutus: Liiketoiminnan ammattitutkinto
Toimiala: Puutarha-ala
Koulutuksen ajankohta: Jatkuva haku. Voit sopia aloituspäivästä kouluttaja Saija Kaaretsalon kanssa.
Ilmoittautuminen: 01.01.2023 -

Sisältö

Puutarhakaupan alalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto antaa osallistujalle kattavat tiedot, taidot ja valmiudet toimia puutarhakaupan vaativissa tehtävissä. Puutarha -tuoteryhmän hoitaminen, asiakaskokemuksen kehittäminen, palvelumuotoilu sekä asiakaslähtöinen ja moderni myynti toimivat koulutusohjelman keskeisenä sisältönä. Vapaavalintaisena koulutukseen voi sisällyttää mm. kasvikierrospäiviä ja kasvituntemuksen teoriaopintoja.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutuksen ja tutkinnon voi suorittaa oppisopimuksella, jossa osallistujan omavastuurahoitus on 400 euroa (alv. 0 %). Oppisopimus edellyttää alan työpaikkaa, jossa työ-aika on vähintään 25 h/vko.

Koulutuksen yhteystiedot

Kouluttaja Saija Kaaretsalo, puh. 050 3879 503 tai saija.kaaretsalo@tts.fi

Haku