Hyppää sisältöön

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (painotus sisälogistiikassa), logistiikan esimiestehtävissä toimiville, -tehtäviin siirtyville sekä tiimivetäjille, nokkamiehille ja projektien vetäjille

Sisältö


Työtehoseuran Lähiesimiestyön ammattitutkintoon tähtäävästä koulutuksesta saat valmiudet osaavaan esihenkilötyöskentelyyn, työntekijöiden perehdytykseen ja johtamiseen.

OPPISOPIMUSKOULUTUS, edellyttää alan työpaikkaa.

Koulutus sisältää noin 14-18 opetuspäivää, joista osa toteutetaan verkossa ja osa lähiopetuksena. Ennen koulutuksen alkamista tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jonka pohjalta täsmennetään koulutusohjelman ja opiskeltavien aiheiden laajuus ja sisältö.

Koulutus tähtää lähiesimiestyön ammattitutkinnon (150 osp) suorittamiseen. Pakollinen tutkinnon osa on lähiesimiehenä toimiminen, jonka lisäksi osallistuja suorittaa kaksi valinnaista tutkinnon osaa. Valinnaiset tutkinnon osat ovat Perehdytys ja työnopastus palvelulogistiikan tehtäviin (40 osp) sekä Kehittämissuunnitelma (40 osp). Suorittajalla on myös mahdollisuus suorittaa tutkinnonosa Henkilöstötyö (40 osp) tutkinnonosan kehittämissuunnitelman(40 osp) sijaan

LÄHIESIMIEHENÄ TOIMIMINEN (70 osp)
Työryhmän ohjaaminen ja johtaminen
Ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen
Viestintä ja digitaidot
Työtehtäviin perehdytys ja opastus
Toiminnan seuranta ja arviointi

KEHITTÄMISSUUNNITELMA (40 osp)
Projektimainen työskentely, itsensä johtaminen
Kehittämiskohteiden tunnistaminen
Kehittämishankkeen suunnittelu
Raportointi, mittarit seurantaan ja esittely

Perehdyttäminen ja työnopastaminen palvelulogistiikan tehtäviin (40 osp)
Trukinkuljettajan perehdyttäjäkoulutus
Uuden trukinkuljettajan perehdyttäminen, vastuut ja velvollisuudet
Perehdytyksen periaatteet
Työnopastuksen periaatteet
Työssäoppimisen ohjaamisen periaatteet
Ihmisten erilaisuus ja yleisimmät oppimistyylit

HENKILÖSTÖTYÖ (40 osp)
Työhyvinvointi ja stressin hallinta
Työ- ja palvelusuhteiden säädökset ja ohjeet
Toimintaympäristö ja henkilöstön kehittäminen
Palautteet ja motivointi

Toteutus

TTS Työtehoseura tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen opiskeluun, jossa osa koulutuspäivistä toteutetaan verkossa ja osa lähiopetuksena. Opiskelu soveltuu hyvin työn ohessa tehtäväksi ja käytännönläheiset harjoitustehtävät liitetään osaksi päivittäisiä työtehtäviä. Erityistä huomiota kiinnitetään vertaisoppimiseen ja keskusteluihin muiden opiskelijoiden kanssa. Verkko- tai lähiopetuspäiviä on noin kerran kuukaudessa.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työssäoppimisesta.

Toimiala: Esimiestyö ja työnjohto
Koulutuksen ajankohta: TTS Työtehoseura, Nuolikuja 6, 01740 Vantaa Opintojen henkilökohtaistaminen tehdään ennen opintojen aloitusta. Työssä tapahtuvan koulutuksen suunnitelmat laaditaan yhteistyössä työnantajan ja opiskelijan kanssa huomioiden työpaikan olosuhteet. Käytännön työtaitojen hallinta kaikissa varastotyövaiheissa osoitetaan omalla työpaikalla päivittäisten työtehtävien yhteydessä. Oppisopimuskoulutuksena toteutettuna lähipäiviä on keskimäärin 2 kuukaudessa kesäaikaa (kesäkuu-elokuu) lukuun ottamatta.
Ilmoittautuminen: 10.01.2024 - 15.06.2024

Koulutuksen yhteystiedot

Lisätietoja:
Yusuf Uzunkaya, pääkouluttaja 044 4811 364, yusuf.uzunkaya@tts.fi
Sami Niskala, koulutuspäällikkö 050 387952, sami.niskala@tts.fi

Haku