Hyppää sisältöön

KUORMA-AUTON/YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJA, täydentävät opinnot

Sisältö

Koulutus on suunnattu tavaraliikennealalla toimiville henkilöille (logistiikan perustutkinnon aloittaneet) joiden opinnot ovat jääneet kesken.

Koulutuksen kesto tarkentuu jokaiselle opiskelijalle tehtävässä henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS).

Koulutus: Logistiikan perustutkinto
Toimiala: Kuljetusala
Ilmoittautuminen: 01.01.2024 - 01.12.2024

Valintaperusteet

KOHDERYHMÄ ja PÄÄSYVAATIMUKSET
Kuorma-auton/yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammatissa toimivat (logistiikan perustutkinto koulutuksen aloittamisesta alle 3 vuotta) joilta puuttuu tutkinto tai jotka haluavat korottaa osatutkinnon koko tutkinnoksi.
Koulutus on tarkoitettu vähintään 21-vuotiaille henkilöille, joilla on vähintään vuoden voimassa ollut pysyvä C-luokan ajokortti (suomalainen tai EU-maan ajolupa), ja lisäksi nuhteeton ajohistoria (mm. ei ajokieltoja, rattijuopumuksia, toistuvia liikennerikkomuksia tai muuta rikoshistoriaa). Hakijan tulee täyttää ajokorttiasetuksen edellyttämät terveysvaatimukset.
* hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
* opiskeluvalmiudet: tietotekniikkataidot verkko-opiskeluun
Lisäksi kartoitamme opiskelijan valmiudet opintoihin (esim. suomenkieli, englanti ja matematiikka), teetämme kielikokeen ja testaamme tietokoneen käyttövalmiudet, sillä opinnot tapahtuvat pääosin itsenäisinä opiskeluina sekä verkko-opintoina ja edellyttävät hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Koulutuksen yhteystiedot

ismo.parviainen@tts.fi / 046 9237847

Haku