Hyppää sisältöön

Kiinteistönhoitaja (AT), Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen ammattitutkinnossa syvennät osaamistasi kiinteistöpalvelualalla. Opit huolehtimaan kiinteistöjen sisätilojen käytettävyydestä, ylläpitämään ulkoalueita ja seuraamaan teknisten järjestelmien toimintaa asiakaskohteissa.

Opit myös pitämään ilmanvaihtokoneet toimintakunnossa ja säätämään kiinteistöjen automaatiojärjestelmiä. Valinnaisissa opinnoissa voit erikoistua henkilökohtaiseen avustamiseen, kotityöpalveluihin, laitoshuoltoon, tekniseen kiinteistönhoitoon tai toimitilahuoltoon.

Lisäksi tutustut LVI-järjestelmien käyttöön ja ylläpitoon liittyviin mittauksiin ja tarkistuksiin. Kiinteistönhoitajana (AT) toimit kiinteistönhuollon ja asiakaspalvelun tehtävissä asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Osaat huolehtia kiinteistön sisätilojen käytettävyydestä, tehdä ulkoalueiden ylläpitotöitä, ylläpitää ilmanvaihtokoneiden toimintakuntoa ja säätää automaatiojärjestelmiä. Lisäksi voit tuottaa kotityöpalveluja ja työskennellä laitoshuollon, teknisen kiinteistönhoidon tai toimitilahuollon tehtävissä.

Koulutuksen voi suorittaa myös suorilla näyttökokeilla ilman lähipäiviä, jos sinulla on riittävästi työkokemusta.

Toteutus

Päivätoteutus.

Koulutuksen voi suorittaa myös suorilla näyttökokeilla ilman lähipäiviä, jos sinulla on riittävästi työkokemusta.

Koulutus: Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto
Toimiala: Kiinteistö
Ilmoittautuminen: 27.05.2024 -

Koulutuksen yhteystiedot

Vastaava kouluttaja: Mika Vattuniemi, gsm 050 4712 257, mika.vattuniemi@tts.fi

Haku