Hyppää sisältöön

Asbestipurkaja

Aika ja paikka: 18. - 20.12.2023. TTS Työtehoseura, Sarkatie 1, 01720 Vantaa
Toimiala: Talonrakennus
Ilmoittautuminen: 01.07.2023 -
Ammattipätevyys: Ei
Korttikoulutus: Ei

Sisältö

Asbestityöt:
Asbestia sisältävät materiaalit, asbestipölyn aiheuttamat terveydelliset haitat, asbestia koskeva lainsäädäntö, asbestityömaan valmistelevat työt, jätteiden käsittely, työmaavalvonta ja hallinto, suunnitteluharjoitus, suojalaitteet ja niiden käyttö, suojausten rakentaminen, asbestinpoistoharjoitus, kohdepoistoharjoitus.

Purkutyö:
Palo- ja kosteusvaurioituneen kohteen purkumenetelmät, kivihiilipikeä ja PCB:tä sisältävien rakenteiden ja rakennusosien purkutyömenetelmät, purkukohteen osastointitapa sekä koneet, laitteet, alipaineistus ja jätteiden käsittely.

Kurssin hinta 890€ + alv
Kurssin hinta sisältäen tutkinnon viranomaismaksut, kahvit ja lounaat.

Peruutusehdot:
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Kurssin tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy tekemään asbestipurkutyötä turvallisesti ja viranomaisten hyväksymällä tavalla.

Koulutuksen yhteystiedot

Koulutuskoordinaattori Outi Lövegren p. 044 7143 746, outi.lovegren@tts.fi tai Koulutuspäällikkö Jari Suuronen p. 044 4811 112 jari.suuronen@tts.fi

Haku