Hyppää sisältöön

Asbestipurkaja

Kurssin tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy tekemään asbestipurkutyötä turvallisesti ja viranomaisten hyväksymällä tavalla.

Sisältö

Koulutukseen voivat hakeutua rakennuksilla työskentelevät purkutöitä tekevät työntekijät ja työnjohtajat. Vaatimuksena rakennusalan/purkutöiden työkokemus vähintään 1 vuosi.

Tutkinnon suorittajalta edellytetään suomenkielen taitotasoa B1.1. (Opiskelija selviytyy tavallisissa suullisissa ja kirjallisissa kielenkäyttö tilanteissa kohtalaisesti sekä työssä, että vapaa-aikana.)

Asbestityöt:
Asbestia sisältävät materiaalit, asbestipölyn aiheuttamat terveydelliset haitat, asbestia koskeva lainsäädäntö, asbestityömaan valmistelevat työt, jätteiden käsittely, työmaavalvonta ja hallinto, suunnitteluharjoitus, suojalaitteet ja niiden käyttö, suojausten rakentaminen, asbestinpoistoharjoitus, kohdepoistoharjoitus.

Purkutyö:
Palo- ja kosteusvaurioituneen kohteen purkumenetelmät, kivihiilipikeä ja PCB:tä sisältävien rakenteiden ja rakennusosien purkutyömenetelmät, purkukohteen osastointitapa sekä koneet, laitteet, alipaineistus ja jätteiden käsittely.

Aika ja paikka: 17.12.2024. TTS Työtehoseura, Sarkatie 1, 01720 Vantaa
Toimiala: Talonrakennus
Ilmoittautuminen: 10.06.2024 -

Hinta ja lisätiedot

Kurssin hinta 890€ + alv
Kurssin hinta sisältäen tutkinnon viranomaismaksut, kahvit ja lounaat.

Peruutusehdot:
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Koulutuksen yhteystiedot

Koulutuskoordinaattori Alina Arkonkoski p. 041 732 5219 tai alina.arkonkoski@tts.fi
Koulutuspäällikkö Jari Suuronen p. 044 4811 112 jari.suuronen@tts.fi

Haku