Hyppää sisältöön

Viemärisaneeraja

Tutkinto:Sertifikaatti, Eurofins Expert Services
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Viemärisaneerajan sertifikaattikoulutus koostuu teoriaosuudesta, näyttötyöstä ja kirjallisesta kokeesta. Opiskelija vastaa näyttötyökohteen hankinnasta. Sertifikaatin myöntää Eurofins Expert Services Oy.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jonkin verran työkokemusta viemärisaneeraukseen liittyvistä työtehtävistä ja jotka haluavat henkilösertifikaatin osoittaakseen pätevyytensä.

Sisältö

Koulutuksen päätteeksi järjestetään kirjallinen koe, jonka osallistuja hyväksytysti suoritettuaan voi antaa työnäytön todellisessa kohteessa. Työnäyttönä osallistuja tekee viemärisaneeraustöitä todellisessa kohteessa suunnitelmien mukaisesti.

Hinta

Näyttö 430 € +alv 24 % + matkakulut näyttöpaikalle.

Näytön vastaanotto ja suorituksen rekisteröinti 310 € + alv 24 %. Hintaan lisätään näytön vastaanottajan matkakustannukset.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Näin haet sertifikaattia


Sertifikaattikoulutuksen ja näyttötyön suorittamisen jälkeen voit hakea sertifikaattia. Henkilösertifikaatin myöntäminen edellyttää, että hakijalla on työkokemusta rakennusalalta (1,5 v) ja työkokemusta viemärisaneeraustöistä (1 v) sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Sertifikaattia tulee hakea kahden vuoden sisällä
todistuksen päiväyksestä. Rekisteröidy www.omasertifikaatti.fi –palveluun ja täytä
hakemus https://omasertifikaatti.fi/
Rakentamisen sertifikaatin perustiedot julkaistaan hakukoneessa Sertifikaattihaku.fi.

Eurofins Expert Services Henkilösertifiointi -video

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku