Hyppää sisältöön
torninosturinkuljettaja

Torninosturinkuljettaja

Tutkinto:Työvoimakoulutus
Koulutusala:Nostoala
Opetusmuoto:Päiväopetus, 21.10-2024-11.8.2025 (180 pv)
Paikkakunta:Vantaa

Torninosturinkuljettaja työvoimakoulutuksena

Hanki ammatti torninosturinkuljettajana – pääset oppimaan torninosturin ohjaamisen ja rakennustarvikkeiden siirtämisen vaatimukset. Koulutuksen tavoitteena on valmistaa sinut itsenäiseksi ammattilaiseksi rakennustyömaalla. Osallistujilta vaaditaan suomen kielen taito vähintään tasolla B1.1, riittävä kuulo- ja näkökyky, hyvä fyysinen kunto (UKK-testi ja nosturiin nousun testaus), peruskoulun oppimäärä ja rakennusalan työkokemus sekä täysi-ikäisyys.

Koulutus koostuu monimuoto-opiskelusta, sisältäen teoriaopintoja, harjoitustyömaatyöskentelyä ja työssäoppimista. Sisällöltään koulutus kattaa torninostureiden määräykset, riskit, sopimusehdot ja vakuutukset, nostotapahtuman perusteet ja torninosturin käytön, nostoapuvälineet ja viestinnän nostotöissä, alamiehenä toimimisen sekä nosturinkäytön perusteet ja itsenäiset rataharjoitukset. Lisäksi koulutukseen sisältyy tulityö-, työturvallisuus- ja EA-koulutus sekä alamieskoulutus (taakankiinnittäjä ja merkinantaja).

Tarjoamme laadukkaan koulutuksen pienryhmässä nykyaikaisessa oppimisympäristössä osaavan kouluttajan johdolla. Hae nyt ja varmista paikkasi tässä koulutuksessa kohti jännittävää ja arvostettua ammattia rakennusalalla!

Koulutukseen haetaan TE-palveluiden verkkosivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä lomakkeella.

Torninosturinkuljettaja

Alkavat opinnot

Katso lisätiedot alkavasta koulutuksesta:

Haku