Hyppää sisältöön

Terve Talo -koordinaattori

Tutkinto:Pätevyydet, asiantuntijakoulutukset
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Tavoite

Terve Talo koordinaattori-PRO toimii kohteessa tilaajan edustajana. Hän on mukana tilausvaiheesta ylläpitovaiheeseen saakka.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja syventää valmiuksia toimia alan moniosaajana, terve talo koordinaattorina, kosteudenhallintakoordinaattorina, puhtaudenhallinta-koordinaattorina sekä sisäilmastokoordinaattorina ja opettaa hyödyntämään hyväksi todettuja toimintatapoja.

Sisältö

Terve Talo -koordinaattori -PRO koostuu erillisistä koulutuskokonaisuuksista:

Hinta

4 100 € + alv 24% Koko Terve Talo Koordinaattori kokonaisuus.

Koulutusmaksu sisältää koulutuksen ja materiaalit sekä aamu- ja iltapäiväkahvitukset sekä lounaat. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Koulutuskokonaisuus erillisinä koulutuksina suoritettuna

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku