Hyppää sisältöön

Sisäilmastokoordinaattori-PRO

Tutkinto:Sertifikaatti, Suomen Laatusertifiointi ry
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Sisäilmastokoordinaattori-PRO koulutus on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat monialaista sisäilmaosaamista, kuten valvojille, tilaajille, kosteudenhallintakoordinaattoreille, puhtaudenhallintakoordinaattoreille, työnjohdolle ja niille, jotka vastaavat rakennushankkeen laadukkaasta toteutuksesta.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja syventää osallistujien valmiuksia toimia sisäilmastoalan moniosaajina ja opettaa hyödyntämään hyväksi todettuja toimintatapoja.

Koulutuksessa käsitellään mielenkiintoisia ja hyödyllisiä aihepiirejä, kuten sisäympäristön tavoitteet, lainsäädäntö, yleiset vaatimukset ja huomioitavat asiat. Lisäksi käsitellään korjaushankkeiden sisäilmakysymyksiä ja korjausmenetelmiä sekä talotekniikan merkitystä ja vaatimuksia sisäilmastolle.

Koulutuksen, kirjallisen kokeen ja työnäytön hyväksytysti suorittanut voi hakea henkilösertifiointiaSuomen Laatusertifiointi Ry:lta www.laatusertifiointi.fi

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksen hinta

1080 € + alv 24 %. Koulutusmaksu sisältää koulutuksen ja materiaalit sekä aamu- ja iltapäiväkahvitukset sekä lounaat. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku