Hyppää sisältöön

Rakenteiden tiivistäjä

Tutkinto:Sertifikaatti, 2 op, Eurofins Expert Services
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat rakennusalan työntekijät, joilla on rakennusalan kokemusta tai alan koulutus. Henkilösertifioidulta rakenteiden tiivistäjältä edellytetään rakennusteknistä osaamista, rakenteiden ja rakennusmateriaalien tuntemusta.

Tavoite

Rakenteiden tiivistäjän henkilösertifiointi koulutuksen tavoitteena on antaa tarvittavat valmiudet tiivistystöiden suorittamiseen nykyisten ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Koulutus myös valmistelee suoriutumaan Eurofinsin sertifikaatin vaatimusten mukaisista teoriatenteistä ja työnäytöistä. Näyttökohde on osallistujan hankittava itse.

Sisältö

Hinta

Koulutuksen hinta 750 € + alv 24 %. Sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Työnäyttö 200 € + alv 24 % Uudenmaan alueella, kirjallinen tentti ja sen arviointi

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista.

Näin haet sertifikaattia

Koulutus on Eurofins Expert Services:in sertifikaattiin tähtäävä koulutus.

Sertifikaattikoulutuksen ja näyttötyön suorittamisen jälkeen voit hakea sertifikaattia. Sertifikaattia tulee hakea kahden vuoden sisällä todistuksen päiväyksestä. Rekisteröidy www.omasertifikaatti.fi –palveluun ja täytä hakemusRakentamisen sertifikaatin perustiedot julkaistaan hakukoneessa Sertifikaattihaku.fi

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku