Hyppää sisältöön

Puukerrostalorakentaja

Tutkinto:Ammattitutkinto
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Puurakentamisen ammattilaisilta vaaditaan monipuolista osaamista

Koulutus on osatutkinto talonrakennusalan ammattitutkinnon tutkintokoulutuksesta.  

Puun käyttö talonrakentamisessa on lisääntynyt Suomessa viime vuosina. Jopa 14-kerroksisia puukerrostaloja on rakennettu, ja palomääräykset eivät enää rajoita korkean rakentamisen mahdollisuuksia. Puurakentamisen ammattilaisilta vaaditaan nykyään monipuolista osaamista. Heidän tulee hallita puurakenteiden esivalmistus sekä erilaisten teollisesti valmistettujen elementtien asennustekniikkaa

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet työskennellä puurakentamisen työkohteissa itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä. Koulutus keskittyy talonrakennusalan ammattitutkinnon osiin ”Puuelementtien valmistus” ja ”Puuelementtien asentaminen”. Koulutuksen aikana opiskelijan on mahdollista suorittaa myös talonrakennusalan ammattitutkinto kokonaisuudessaan riippuen osaamistasosta.

Sisältö

Koulutusmuoto

Voit hakeutua meille opiskelemaan suoraan (jatkuva haku), yhteishaun, työvoimatoimiston, rekrytoivan yrityksen tai nykyisen työnantajan välityksellä riippuen koulutuksen muodosta.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta, hakeutumisesta ja hakuprosessista niiden yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku