Hyppää sisältöön

Purkukartoittajan sertifiointikoulutus

Tutkinto:Sertifikaatti, Suomen Laatusertifiointi ry
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Tavoite

Purkukartoittajan sertifiointikoulutuksen tavoitteena on opettaa osallistujille oikeaoppinen purkukartoituksen tekeminen, ottaen huomioon eri purkujakeiden hyödyntäminen sekä turvallisen ja sujuvan purkutyön. Koulutus on suunnattu kiinteistön omistajille, jotka arvostavat purun kiertotaloutta ja turvallisuutta, purkukartoituksia suorittaville henkilöille sekä muille alan asiantuntijoille.

Koulutuksen, kirjallisen kokeen ja työnäytön hyväksytysti suorittanut voi hakea henkilösertifiointia Suomen Laatusertifiointi Ry:lta.  Lisätietoja sertifioinnista: https://www.laatusertifiointi.fi

Sisältö

Hinta

Koulutuksen hinta 760 € + alv 24 %. Sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Näyttötyönä tehtävän purkukartoitusraportin arviointi ja suorituksen rekisteröinti 180 euroa + alv.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku