Hyppää sisältöön
Kukka- ja puutarahakaupan myyjä, seppele

Kukka- tai puutarhakaupan myyjä

Tutkinto:Puutarha-alan perustutkinto, osatutkinto
Koulutusala:Puutarha-ala
Opetusmuoto:Lähiopetus
Paikkakunta:Nurmijärvi

Kukka- tai puutarhakaupan myyjää

Kukka- tai puutarhakaupan myyjän koulutus, on osatutkinto. Se avaa oven innostavaan asiakaspalvelutyöhön viehättävään ympäristöön. Jos etsit asiakaspalvelutyötä, jossa et ainoastaan myy tuotteita, vaan luot myös unohtumattomia elämyksiä, kukka- ja puutarhakaupan myyjän koulutus on siihen hyvä lähtökohta. Tämä koulutus perehdyttää sinut puutarha-alaan ja puutarha-alan kauppaan, missä pääset jakamaan inspiroivia ideoita ja auttamaan asiakkaita onnistumaan omassa puutarhaharrastuksessaan tai esimerkiksi juhlien kukkakoristeluissa.

Kukka- tai puutarhakaupan myyjänä olet laaja-alainen ammattilainen
Kukka- ja puutarhakaupanmyyjänä esittelet ja myyt kukkien lisäksi erilaisia puutarhatuotteita, joten pääset perehtymään alan tuotevalikoimaan laajemmin. Autat asiakkaita löytämään oikeiden kasvien lisäksi niihin liittyvät lisätuotteet erilaisiin tarpeisiin. Koulutuksessa opit myös hoitamaan kasveja ja antamaan vinkkejä niiden menestyksekkääseen kasvatukseen.

Missä kukka- tai puutarhakaupan myyjä työskentelee?

Kukka- ja puutarhakaupan myyjät työllistyvät yksityisiin yrityksiin tai yritysketjujen omistamiin kukka- ja puutarhakauppoihin, hautaustoimistoihin tai toimivat itsenäisinä yrittäjinä.

Kukkakimppu ja myyjä

Alkavat opinnot

Kukka- ja puutarhakaupan myyjän koulutus on puutarha-alan perustutkinnon osatutkinto. Voit hakeutua koulutukseen suoraan oppilaitokselle (omaehtoinen) tai mikäli olet työvoimapalvelujen asikas, TE-palvelujen kautta (työvoimakoulutus). Tarkempia tietoja koulutuksen toteutuksesta, aikataulusta, sisällöstä ja hakeutumisesta saat alta koulutusten tiedoista. Tutustu koulutuksiin.

Haku