Hyppää sisältöön

Kiinteistönhoitaja

Tutkinto:Ammatillinen perustutkinto
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen määräaikaistarkastukset, pienet huollot ja korjaukset sekä lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien valvonta ja tarvittavat säädöt. Ulkoaluetyöt eli pihojen puhtaanapito ja viheralueiden hoito, lumityöt ja hiekoitus kuuluvat myös kiinteistönhoitajan tehtäviin. 

Ammattilaisen olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen, joka pystyy itsenäisesti vastaamaan työkohteistaan, joihin voi kuulua yksi tai useampi rakennuskokonaisuus ulkoalueineen.  

Tutkinnon perusteet (opintopolku.fi)

Mihin kiinteistönhoitaja työllistyy?

Kiinteistönhoitajana työskentelet kiinteistöpalvelu- ja kiinteistöhuoltoyritysten palveluksessa.

Koulutusmuoto

Toteutamme koulutuksia eri tavoin. Koulutusmuotoja ovat itsenäiset opinnot (jatkuvat), työvoimakoulutukset, rekrykoulutukset ja oppisopimuskoulutukset.

Voit hakeutua meille opiskelemaan suoraan (jatkuva haku), yhteishaun, työvoimatoimiston, rekrytoivan yrityksen tai nykyisen työnantajan välityksellä riippuen koulutuksen tyypistä.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku