Hyppää sisältöön

Huoltomyyjä

Tutkinto:Ammatillinen perustutkinto
Koulutusala:Ajoneuvo- ja työkoneala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Nurmijärvi

Huoltomyyjät ovat keskeinen osa auto- ja ajoneuvoalaa. Huoltomyynnissä yhdistävät myyntityön taidot sekä ajoneuvoalan tekninen osaaminen.

Huoltomyyjät tarjoavat asiakkaille arvokasta teknistä neuvontaa, auttavat heitä ratkaisemaan erilaisia ongelmia ja esittelevät monipuolisia huolto- ja korjausvaihtoehtoja. He ovat luotettuja kumppaneita, jotka auttavat asiakkaita valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivat huoltopalvelut.

Huoltomyyjän työ sisältää tarjousten tekemistä, huoltoaikojen sopimista ja varmistamista, niin että asiakkaat ovat tyytyväisiä saamiinsa palveluihin. Huoltomyyjät toimivat linkkinä asiakkaiden ja ammattitaitoisen huollon välillä.

Missä huoltomyyjä työskentelee?

Koulutus valmistaa sinut työskentelemään erilaisissa huolto- ja korjaamoympäristöissä esimerkiksi autokorjaamoissa, ajoneuvojen maahantuontiyrityksissä, pienkonehuolto- ja varaosaliikkeissä.

Alkavat opinnot

Huoltomyyjä, ajoneuvoalan perustutkinto -koulutus perehdyttää sinut ajoneuvoalan mielenkkintoisen maailman keskiöön. Voit siirtyä uudelle uralle tai päivittää osaamistasi ja suuntautua työssäsi uusiin tehtäviin.

Onpa lähtötilanteesi mikä tahansa, koulutuspolku löytyy varmasti.

Tarkempia koulutuskohtaisia tietoja koulutuksen sisällöstä, toteutuksesta, hakeutumisesta ja valintakriteereistä löydät alla olevista avoimista koulutuksista. Tutustu alkaviin koulutuksiin:

Haku