Hyppää sisältöön

Asbestipurkaja

Tutkinto:Pätevyydet, asiantuntijakoulutukset
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Tavoite

Asbestipurkutyön koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle tarvittavat tiedot ja taidot, jotta hän voi suorittaa asbestipurkutyötä turvallisesti ja työsuojeluviranomaisten hyväksymällä tavalla. Koulutus ja siihen liittyvä näyttötutkinto kestävät yhteensä kolme päivää, jonka jälkeen osallistujille myönnetään erillinen todistus. Hyväksytysti näyttötutkinnon suorittaneet saavat tutkintotodistuksen, jonka vahvistaa tutkintotoimikunta.

Koulutus koostuu valmentavasta koulutuksesta, kirjallisesta kokeesta ja näyttötyöstä.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakeutua rakennuksilla työskentelevät purkutöitä tekevät työntekijät ja työnjohtajat. Valtioneuvoston päätös 318/2006 asbestityöstä edellyttää, että asbestipurkutyötä suorittavalla työnantajalla on työsuojeluviranomaisten valtuutus ko. työhön.

Sisältö

Asbestia sisältävät materiaalit, asbestipölyn aiheuttamat terveydelliset haitat, asbestia koskeva lainsäädäntö, asbestityömaan valmistelevat työt, jätteiden käsittely, työmaavalvonta ja hallinto, suunnitteluharjoitus, suojalaitteet ja niiden käyttö, suojausten rakentaminen, asbestinpoistoharjoitus ja kohdepoistoharjoitus.

Koulutus koostuu valmentavasta koulutuksesta, kirjallisesta kokeesta ja näyttötyöstä.

Hinta

Koulutuksen hinta 890 € + alv 24 %. Sisältäen koulutuksen ja koulutusmateriaalin. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku