Hyppää sisältöön
Automyyjä, ajoneuvomyyjä koulutus

Ajoneuvo -ja automyyjä

Tutkinto:Perustutkinto
Koulutusala:Ajoneuvo- ja työkoneala
Opetusmuoto:Monimuoto
Paikkakunta:Nurmijärvi, Vantaa

Auto -tai ajoneuvomyyjäksi nopean kehityksen alalle

Etsitkö uramahdollisuutta myynnin ja asiakaspalvelun parissa? Ajoneuvoalan myyjän koulutus luo mahdollisuuden erikoistua autojen ja ajoneuvojen myyntiin ja työllistyä ajoneuvokaupan parissa toimiviin yrityksiin. Koulutus avaa ovet kiinnostavaan ja monipuoliseen alaan, eikä se edellytä aiempaa kokemusta ajoneuvoalalta.

Ajoneuvoala kasvaa ja muuttuu nopeasti tekniikan kehittymisen myötä. Ajoneuvoalalla uudet teknologiat ja ympäristötietoisuuden lisääntyminen tarjoavat myös myyjälle jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja mielekkäitä haasteita.

Millaista ajoneuvomyyjän työ on ja millaisia työpaikkoja alalta löytyy?

Ajoneuvomyyjänä voit työllistyä hyvin erilaisiin tehtäviin ja työpaikkoihin. Tällaisia ovat muun muassa:

Työ ajoneuvomyyjänä on vaihtelevaa eikä päivät ole ennustettavia etukäteen. Jokainen päivä tuo uusia asiakkaita, erilaisia ajoneuvoja ja erityyppisiä kauppoja, mikä pitää myyjän työn mielenkiintoisena. Ajoeneuvomyyjän työ edellyttää myös oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta. Voit hallita omaa aikatauluasi ja pystyt myös panostamaan omaan menestykseesi ja useimmiten myös tulotasoosi.

Alkavat opinnot

Haluaisitko startata uudelle uralle tai päivittää osaamistasi?

Onpa lähtötilanteesi mikä tahansa, koulutuspolku löytyy varmasti.

Tutustu tarkempiin koulutuskohtaisiin tietoihin koulutuksen sisällöstä, toteutuksesta, hakeutumisesta ja valintakriteereistä alla olevista avoimista koulutuksista.

Haku