Lämpöyrittäjäkohteet-kysely!

Uusiutuvista energiaa TTS

Kyselyn päätavoitteena on tavoittaa uudet lämpöyrittäjät ja lämpöyrittäjäkohteet. Kyselyn avulla voit lisäksi ilmoittaa lämpöyrityksesi kohteiden lukumäärässä tai muissa tiedoissa tapahtuneet muutokset. Vastauksia tullaan hyödyntämään TTS - Työtehoseuran ylläpitämän lämpöyrittäjärekisterin päivittämisessä. Kartoituksessa kerättyjä tietoja voidaan hyödyntää lämpöyrittäjyyttä tarkastelevissa julkaisuissa, kuitenkin niin, ettei yksittäisten yritysten tunnistaminen ole mahdollista.

Lämpöyrittäjäkohteet-kysely on osa maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaa Lämpöyrittäjyys Suomessa -hanketta. Hankkeen tavoitteena on seurata kotimaisten lämpöyritysten ja -yrittäjäkohteiden kehitystä sekä selvittää keinoja alan kehittämiseksi.

Mikäli haluat nähdäksesi TTS - Työtehoseuran Lämpöyrittäjärekisterin rekisteriselosteen tai sinulla on ongelmia kyselyn täyttämisessä, ota yhteyttä asiantuntija Jukka Korriin, 050 373 3890, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

LINKKI LÄMPÖYRITTÄJÄKYSELYYN >>

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto