Ammattitaitoisille työkoneasentajille on töitäRealMachineryTTS kouluttaa rekrykoulutuksella työkoneasentajia RealMachinerylle. Hyvistä asentajista on tällä hetkellä kova kysyntä ja kaikki alan ammattilaiset saavat nyt hyvin töitä. Koulutusyhteistyö RealMachineryn kanssa alkoi alkuvuonna 2018 reilun 10 hengen ryhmällä. Koulutukseen hakeutuvan henkilön pohjakoulutuksella ei ole tässä vaiheessa merkitystä, sillä kaikki alaan liittyvä tekninen koulutus ja asiakaspalvelu sisältyvät tulossa olevaan koulutukseen.


Nykypäivän koneet ovat tekniikaltaan vaativia ja niihin tarvitaan aina alan osaaminen. Tärkeää on löytää innokkaita ja motivoituneita henkilöitä, joilla on halu kasvaa RealMachineryn mukana, kertoo korjaamoliiketoiminnan johtaja Petteri Eronen.

Rekrykoulutus kestää yhteensä 6 kuukautta ja se alkaa tietopuolisilla opinnoilla TTS:llä, jonne RealMachinery toimittaa omaa konekalustoaan ja näin koulutettavat saavat heti tuntuman korjattaviin konemalleihin. Rekrykoulutukseen sisältyy myös työssäoppimisjakso RealMachineryn korjaamoilla. Tavoitteena on syventää työkonetekniikan osaamista raskaskalustomekaanikon tutkintoon valmentavassa koulutuksessa, joka kestää 1-2 vuotta riippuen koulutukseen valittavan henkilön pohjakoulutuksesta.

RealMachinery Oy työllistää vakinaiseen työsuhteeseen kaikki koulutuksesta valmistuvat, joilla on asenne kohdallaan. Alalla on kilpailukykyinen palkkataso. Petteri Eronen korostaa, että asiakkaan tarpeeseen vastaaminen on kaiken toimintamme lähtökohta ja se heijastuu myös henkilöiden rekrytointiin.