TTS Koriakatemia on vauriokorjauksen hi-tech-keskus

TTS Koriakatemia kouluttaa, tutkii ja kehittää henkilö- ja pakettiautojen vauriokorjauksiin liittyviä prosesseja. Yksi Koriakatemian tärkeimmistä tehtävistä on tuottaa alan toimijoille uutta tietoa ja osaamista nykyaikaisten autojen kori- ja turvakorirakenteiden korjaamisesta.

Kouluttajamme viettävät paljon aikaa ulkomailla autovalmistajien ja korikorjaamo laitevalmistajien luona hankkimassa alan viimeisintä tietoa. Tätä tietoa jaamme sitten eteenpäin alan yrityksille, henkilöstölle sekä vakuutusyhtiöille.

Koriakatemia toimii läheisessä yhteistyössä kymmenien autovalmistajien ja -maahantuojien, korikorjaamo ja maalaamo laitevalmistajien ja -maahantuojien sekä alalla aktiivisesti toimivien oppilaitosten kanssa.

Koriakatemian käyttössä on aina valmistajien ja maahantuojien uusimmat automallien korit sekä viimeisimmät työlaitteet ja -koneet, kuten oikaisujärjestelmät sekä niittaus-, hitsaus- ja mittalaitteet. Koriakatemia auttaa puolestaan valmistajia tai maahantuojia räätälöimään omat koulutuspakettinsa sopiviksi pohjoismaisille alan toimijoille.

Laitteiden ja menetelmien testausta

Koriakatemian kouluttajat testaavat ja kokeilevat jatkuvasti sekä itse että yhdessä opiskelijoiden kanssa uusimpia vauriokorjausmenetelmiä, -materiaaleja ja -laitteita. Näin myös heillä säilyy näppituntuma käytännön työhön ja uusimpiin alan juttuihin.

20180109_135003

Myös konsultointia

Annamme tarvittaessa myös puolueettoman lausunnon kolarivauriosta sekä neuvoja niiden korjaamiseen. Korikorjaamot kaipaavat ajoittain neuvoja myös laite- ja koneinvestointeihin liittyen.