Työntutkijan valmennusohjelma alkaa helmikuussa – haku nyt avoinna

7.1.2019 11.36

Helmikuussa alkaa Työntutkijan valmennusohjelma, jossa opitaan tutkimaan, mittaamaan, parantamaan ja kehittämään työpaikalla esiintyviä työprosesseja. On tärkeä ymmärtää työprosessien nykytila, jotta niitä voi kehittää.

”Yrityksen kehittämisen esteenä on usein työn kaoottisuus. Selvitysten mukaan runsas viidennes suomalaisista työntekijöistä ei ole täysin perillä siitä, mitä heidän pitäisi työpaikalla tehdä. Työaikaa kuluu suunnittelemattomiin häiriöihin – erilaiseen sählinkiin”, taustoittaa Minna Mattila-Aalto Työtehoseurasta.

Työntutkimuksesta yrityksen kehittämiseen

Valmennusohjelman ytimenä on tarjota keinoja selkeyttää ja jäsentää työn tekemistä. Kun henkilöstö pääsee mukaan kehittämään työtä, työntekijöiden omistajuus omasta työstään kasvaa. Tämä sitouttaa ihmisiä työhön ja yritykseen.

”Jos työntekijästä tuntuu, että asiat eivät etene kuten niiden pitäisi, työmotivaatio laskee. Se syö työn tuottavuutta ja työntekijän hyvinvointia. Työntutkimus on keino tuottaa työn kehittämiseen tarvittavaa tietoa yhdessä henkilöstön kanssa”, jatkaa Mattila-Aalto.

Hyödyt näkyvät suoraan työn sujuvuuden parantumisena, työmenetelmien kehittymisenä ja nopeampina palveluaikoina.

Käytännönläheisesti omalle työpaikalle soveltaen

Työntutkimus on toimialariippumatonta – menetelmät soveltuvat mille tahansa toimialalle, pienille ja suurille yrityksille. Kymmenen päivän valmennuskokonaisuus sopii niin teollisuusaloille, palveluyrittäjyyteen, logistiikka-alalle, toimistotyöhön, kaupan alalle kuin terveydenhuoltoon.

Osana valmennusta on käytännönläheinen, omaan yritykseen sopiva harjoitustyö. Lähiopetuksen toteutuspaikkana on TTS Työtehoseuran Rajamäen toimipaikka Nurmijärvellä. Kouluttajina toimivat TTS Työtehoseura, HumanProcess Consulting Oy ja Tmi Tarja Väänänen. Valmennus alkaa helmikuussa.

Haku on avoinna 18.1. saakka, klikkaa ohjelmaan https://www.tts.fi/kouluttaudu/koulutustarjontamme/johtaminen_ja_yrittajyys/tyontutkimuksen_valmennus

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta
Anu Ahtela, koulutusasiantuntija, TTS Työtehoseura
anu.ahtela(at)tts.fi, puh. 044 7143 719

 

Palaa otsikoihin