Tervetuloa tekemään uusiutuvista energiaa!

Uusiutuvista energiaa -verkkoportaalista löydät tietoa juuri sinulle sopivista uusiutuvan energian ratkaisuista. Tarkastele kotitalouksille ja muille pienemmille kohteille sopivia ratkaisuja Pienkäyttäjille-sivulta tai yrityksille ja suuremmille kohteille sopivia ratkaisuja PK-yrityksille -sivulta.

Oletko kiinnostunut ulkoistamaan kiinteistösi lämmittämisen tai itse kiinnostunut lämpöenergiantuotannosta? Käy tutustumassa myös Uusiutuvista energiaa -hankkeen Lämpöyrittäjyys-sivuille.


Uusimmat

18.12.2018 Bioenergia-alan kehittämiskyselyn 2018 tulokset on julkistettu. Tutustu kyselyn vastausten koosteeseen - palaamme teemaan tarkemmin vuoden 2019 puolella!
IMG_4701
4.12.2018 Kyllä, aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää myös hakelämmityskohteissa! Tässä siitä lisää.
29.10.2018 Yhteistyökumppanimme Metsän Woima Oy:n Tomi Bremer piti OMAKOTI-messuilla esityksen otsikolla Mistä pientaloihin järkevää energiaa?


5.10.2018 Hennan uusi vlogi Hakelämmityksestä, olkaa hyvät!11.6.2018 Tätä on odotettu!!! Kolmas Lämpöö ja Voltteja -vlogi on vihdoin nähtävissä. Tällä kertaa aiheena energiapuu.


Löydät meidät myös SOMEsta
Tästä voit katsoa KAIKKI Lämpöö ja Voltteja -vlogit kerralla!Uusiutuvista energiaa on TTS Työtehoseuralla käynnissä oleva uusiutuvan energian kehittämishanke, jonka kohderyhminä ovat kaava-alueen ulkopuoliset pientaloasujat, mikro-, sekä pk-yritykset, poislukien maatilat. Hankkeen rahoittaja on Maa- ja metsätalousministeriö ja se painottuu metsäpohjaisten uusiutuvan energian muotojen, kuten puupelletin, puupilkkeen ja hakelämmityksen käytön edistämiseen. Lisäksi hanketoiminnassa edistetään myös muiden uusiutuvan energian muotojen, kuten aurinkoenergian tehokasta hyödyntämistä.
MMM