TTS -Kone kustannuslaskennan ja urakointitaksan hinnoittelun työkaluksi

TTS-Kone on helppokäyttöinen tietokoneohjelma, jolla voidaan laskea traktorin, puimurin, kuivurin ja eri työkoneiden konekustannus joko tunteja tai hehtaareita kohti. Ohjelma sisältää yli 260 esimerkkilaskelmaa eri koneista ja laitteista, joiden pohjalta omien kustannuslaskelmien laadinta on helppoa. Omat laskelmat voidaan tallentaa, jolloin ne voidaan ottaa myöhemmin tarkasteltavaksi. Tallennetuista omista koneista ohjelmaan listautuu koneluettelo, josta löytyvät tiedot koneiden vuosimallista, hankintavuodesta, hankintahinnasta, omistusosuudesta ja nykyarvosta.

 

TTS-Kone on suunniteltu erityisesti koneurakoitsijan kustannuslaskennan ja hinnoittelun työkaluksi, ja ohjelman ominaisuuksia on kehitetty erityisesti urakoinnin näkökulmasta. Ohjelmalla voidaan esimerkiksi laskea, mikä on kustannukset kattava urakointitaksa tai kuinka paljon urakointitöitä pitää koneelle vuodessa kertyä, jotta koneinvestointi olisi kannattava. Laskelmia voidaan käyttää myös arvioitaessa oman koneen kustannuksia verrattuna urakointipalveluiden käyttöön. Ohjelma sisältää myös viimeisimmän TTS:n tekemän urakointihintakyselyn tulokset toteutuneista urakointihinnoista.

Ohjelman hinta ja tilaaminen

TTS-Kone logo

TTS-Koneen hinta on 80 euroa (alv. 0 %). Postilähetyksiin lisätään 8 euroa posti- ja käsittelykuluja. Aiemmin ohjelman hankkineet voivat ostaa päivitysversion, jonka hinta on puolet alkuperäisestä. Oppilaitoksille luokkaversion hinta/ohjelmalisenssi on puolet normaalihinnasta.Ohjelman käytöstä kaupallisiin tarkoituksiin on sovittava erikseen TTS:n kanssa.

 

Lisätietoja ja ohjelmatilaukset:

Eerikki Kaila, TTS puh. 044 714 3693, etunimi.sukunimi@tts.fi ja Reetta Palva TTS, puh. 044 714 3692

Laitteistovaatimukset

Ohjelma toimii Windows-ympäristössä. Ohjelma on ostettavissa TTS:stä ja se toimitetaan joko sähköisenä latauslinkkinä tai postitse usb-muistitikulla.

 

Ohjelma päivitetään vuosittain. Ohjelman käyttöä voi jatkaa ilman vuosipäivityksiä, mutta tällöin lähtötietojen hintapäivitykset ja ohjelmaan tehdyt muut muutokset ja lisäykset jäävät saamatta.

   Uusin TTS-Kone 4.7 on julkaistu kesäkuussa 2018.

   Lue ohjelman uusista toiminnoista ja sisällöstä TTS:n uutishuoneelta!