PuuNet-hankkeen kevään koulutuksia Oulussa

PuuNet – puurakentamisen verkko-osaamiskeskus –hankkeen koulutukset jatkuvat Oulussa. Koulutusten tavoitteena on levittää laadukkaan puurakentamisen hyviä käytäntöjä. Kouluttajina ovat alan huippuosaajat sekä alan johtavien yritysten asiantuntijat. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.
Koulutuksen kohderyhmän ovat pohjoissuomalaiset rakennusalan ammattilaiset, kuten valvojat, työnjohto, rakennustarkastajat, urakoitsijat sekä suunnittelijat.
Vain hyviä syitä 2: Hirsirakentamisen seminaari.

Aika: 28. - 29.8.2018

Paikka: Hirsikampus, Pudasjärvi

Tiistain 28.9. ohjelma alkaa klo 9.00 Hirsikampukseen ja näyttelypisteisiin tutustumisella sekä ilmoittautumiskahveilla. Luento-ohjelma alkaa klo 10.30. Seminaari-illalliset on varattu Iso-Syötteelle, jossa pidetään puolen päivän tilaisuus keskiviikkona 29.8.

Puhujina ovat alan huiput ja omat asiantuntijat

  • Mark Hughes, puutekniikan professori
  • Tiina Vainio-Kaila, hirsirakentamisen tekniikan tohtori,  väittellyt puun antibakteerisista ominaisuuksista
  • Janne Pihlajaniemi, professori
  • Pekka Heino, puurakentamisen ohjelmapäällikkö, ympäristöministeriö

Kuulemme myös millainen on ollut Hirsikampuksen toteutunut energiankulutus kahden vuoden jälkeen ja mitä siellä Karhukunnalla oikein tapahtui ja miten asioita korjataan. Entä mitä mahdollisuuksia antavat uudet puurakentamisen säädökset?  

Mahdollisuus ennalta varattuihin tutustumiskäynteihin esimerkiksi Pikku-Paavalin päiväkodille, Hirsikartanolle sekä Kontiolle on myös seminaariohjelman jälkeen keskiviikkona.

Lisätietoa:
Aila Ryhänen, projektipäällikkö, Moderni hirsikaupunki –hanke
aila.ryhanen@pudasjarvi.fi
040 621 3140