Hyppää sisältöön

Työturvallisuuskortti, kuljetusala

Aika ja paikka: 14.12.2023 klo 8-16. Koulutus on mahdollista suorittaa verkossa tai paikan päällä Rautatehtaankatu 3, Turku.
Toimiala: Kuljetusala
Ilmoittautuminen: 25.09.2023 - 08.12.2023
Ammattipätevyys: Kyllä
Korttikoulutus: Kyllä

Sisältö

Kuljettajana yhteisellä työpaikalla.

Koulutuksen tavoitteena on edistää kuljettajien työturvallisuutta yhteisillä työpaikoilla toimittaessa. Koulutuksessa opitaan tunnistamaan työympäristön vaaroja ja miten työsuojelu toimii yhteisellä työpaikalla, omat sekä yhteisellä työpaikalla toimivien osapuolten roolit ja vastuut. Koulutus ohjaa kuljettajia tunnistamaan ja arvioimaan ennakoivasti työturvallisuuteen liittyviä riskejä sekä kuormitustekijöitä ja siten ennaltaehkäisemään vahinkojen syntymistä .

TTS:n koulutusmaksu 90 €. Hinta sisältää alv:n sekä ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivämerkinnän tarvitseville rekisteröinnin Traficomiin. Työturvallisuuskortista laskutamme lisäksi 10 € .

KOULUTUKSEN PERUUTUSEHDOT
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Koulutuksen yhteystiedot

Pirjo Hyppönen, opintosihteeri
Puh: 050 3494616
S-posti: pirjo.hypponen@tts.fi

Haku