Hyppää sisältöön

Sähköpyörämekaanikkokoulutus

Koulutukseen haetaan täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake.
Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai kuntakokeiluun.Mikäli sähköinen hakemus täytetään ilman pankkitunnuksia, hakemus on vahvistettava TE-toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutukseen valinta tapahtuu hakemuksen ja haastattelun perusteella. Perustele siis hakemuksesi huolellisesti. Varaudu haastatteluun hakuajan päättymisen jälkeen! Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat lisätietoa TE- palvelujen valtakunnallisesta koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 (ma - pe 9.00 - 16.15) tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Toimiala: Ajoneuvo- ja työkoneala
Koulutuksen ajankohta: Koulutus alkaa 8.1.2024 ja päättyy 16.4.2024. Koulutuksen kesto on 70 pv, joka sisältää 35 päivän teoria- ja lähiopetusjakson oppilaitoksessa sekä 35 päivän työssäoppimisjakson alan yrityksessä. Koulutuspaikkana toimii TTS Työtehoseura, Sarkatie 1, 01720 Vantaa.
Ilmoittautuminen: 13.09.2023 - 01.12.2023
TE-palvelut linkki: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/print/716044?lang=fi

Sisältö

Sinustako tulevaisuuden osaaja kasvavalle sähköpyöräilyalalle? Etsimme 16 uutta sähköpyörämekaanikon työstä kiinnostunutta henkilöä rekrytoivaan koulutukseen Vantaalle. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Sähköpyöräkeskuksen kanssa. Työ- ja työssäoppimispaikkoja tarjoavat mm. seuraavat yritykset: Sähköpyöräkeskus, Fillarivelho, Bike Worx, Velosport Helsinki, Pyöräliike Lundberg Kerava, Elektrobike, Sporthammer Nummela, Onnipyörä Larunpyörä, Kuntokauppa, eBike store, eBike Brothers, Martin Pyörähuolto ja Pyörävarikko Vantaa.

Koulutuksessa käydään kattavasti läpi seuraavia osa-alueita: jarrut, hallintalaitteet, voimansiirto, vaihteisto, jousitus, kiekot, renkaat, sähköjärjestelmät, lisävarusteet, runko, koeajo, pyörän pesu ja voitelu, suojateippaus, pyörätyypit, talvipyöräily ja huolto.

Työssäoppiminen suoritetaan mukana olevissa yhteistyöyrityksissä tai jossakin muussa pyöräilyalan yrityksessä. Työssäoppiminen on mahdollista suorittaa myös omassa yrityksessä, mikäli tähtäimenä on yrittäjänä toimiminen.

Kurssin tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujalla on koulutuksen suoritettuaan sähköpyörämekaanikon tehtävissä tarvittavat perustiedot ja -taidot ja opiskelija työllistyy kesäksi 2024 pyöräkorjaamolle.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on opiskelijoille maksuton.

Koulutuksen yhteystiedot

Lisätiedot / TTS Työtehoseura
Iikka Ahonen, pääkouluttaja puh. 0440 870 820 (mekaanikkopainotteiset asiat)
Sami Niskala, koulutuspäällikkö puh. 041 732 4725, sami.niskala@tts.fi (muut koulutukseen liittyvät asiat)

Haku