Hyppää sisältöön

Rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifikaatti, 5 op (Eurofins Expert Services)

Aika ja paikka: 23. - 24.4.2024 ja 21. - 22.5.2024 TTS Työtehoseura, Sarkatie 1, 01720 Vantaa
Toimiala: Talonrakennus
Ilmoittautuminen: 13.11.2023 -
Ammattipätevyys: Ei
Korttikoulutus: Ei

Sisältö

Rakenteiden lämpö- ja kosteustekninen toiminta & kosteusvaurioiden yleisperiaatteet. Ilmavirtaukset rakenteissa.Kosteusmittaukset, mittausmenetelmät ja mittauksissa huomioitavat tekijät. Yleisimpien rakenteiden toiminta ja vaurioiden syntymekanismit, tutkimiseen soveltuvat. Rakennuksen painesuhteiden muodostuminen. Vaipan ilmanpitävyys ja sen mittaaminen. Lämpökamerat ja niiden ominaisuudet. Ilmavuotojen ja kosteusvaurioiden paikantaminen lämpökameralla.

Koulutus koostuu 2+ 2 päivän valmentavasta koulutuksesta, kirjallisesta kokeesta ja näyttötyöstä todellisessa kohteessa ja sen raportoinnista. Näyttötyö on tehtävä 12 kuukauden sisällä valmentavasta koulutuksesta.
Pääkouluttajana koulutuksessa toimii Sauli Paloniitty.

Kohderyhmä:
Rakennusalan suunnittelu-, valvonta- ja tuotantohenkilöstö, viranomaiset, kunto- ja vauriotutkijat.

Henkilösertifioidulta rakenteiden kosteuden mittaajalta edellytetään rakennusteknistä osaamista, rakenteiden ja rakennusmateriaalien riittävää tuntemusta.
Rakennustekninen peruskoulutus tai 3 vuoden työkokemus talonrakennusalalta.


Rakentamisen sertifikaatilla olet mukana ammattilaisten ykkösketjussa!
Lue lisää [[https://www.rakentamisensertifikaatit.fi/]]

1860€+ alv 24%. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua. Sisältäen opiskelumateriaalin, sekä teoriapäivien lounaat ja kahvit.

KOULUTUKSEN PERUUTUSEHDOT
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Koulutuksen yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Jari Suuronen p. 044 4811 112 jari.suuronen@tts.fi

Haku