Hyppää sisältöön

PUUSEPPÄ, Puuteollisuuden perustutkinto

Lähiopetus toteutetaan kolmena arkipäivänä viikossa. Työssäoppiminen toteutetaan yrityksissä ja on pääsääntöisesti noin 7-10 viikon mittainen. Työssäoppimista voidaan sisällyttää koulutukseen yksilöllisesti opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämistarpeen mukaisesti.

Koulutus: Puuteollisuuden perustutkinto
Toimiala: Puusepät
Ilmoittautuminen: 18.09.2023 - 03.01.2024

Sisältö

Koulutus sisältää sekä yhteisiä että ammatillisia aineita. Koulutuksen lähipäivät painottuvat käytännön harjoitustöihin. Yhteiset opinnot ja muut teoriaopinnot suoritetaan pääosin verkko-opintoina.
Osaaminen osoitetaan käytännön työtehtävissä näyttöinä.
Koulutus on joko omaehtoista tai oppisopimukseen perustuvaa ammatillista perustutkintokoulutusta riippuen hakijan tilanteesta. Yhteiset tutkinnon osat eli YTO:t ovat yleissivistäviä opintoja ja kuuluvat kaikille ammatillisille opiskelijoille jokaisessa perustutkinnossa.

Kurssin tavoite

Puusepäksi, kalusteasentajaksi tai sisustuspuusepäksi valmistunut tuntee alalla käytettävät materiaalit ja rakenteet, osaa käyttää alan työstökoneita ja osaa valmistaa tuotteita tai/asennuksia työohjeiden ja piirustusten mukaan.
Koulutuksesta valmistuneet työllistyvät puusepänalan yrityksiin, kalusteasennusta ja sisäremontteja tekeviin yrityksiin tai perustavat oman yrityksen.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Koulutuksen yhteystiedot

• Opintosihteeri Riikka Paara, 050 3870 067, e-mail: riikka.paara@tts.fi
• Kouluttaja Marko Pölönen, 044 7143 771, e-mail: marko.polonen@tts.fi

Haku