Hyppää sisältöön

LINJA-AUTONKULJETTAJAN REKRYKOULUTUS 11 Nobina OY:lle (työvoimakoulutus)

VALINTAKRITEERIT
* Olet vähintään 21-vuotias työtön tai työttömyysuhan alla oleva työnhakija (esimerkiksi määräaikainen työsopimus päättymässä). Jos olet 21-23-vuotias, sinut ohjataan hallinnollisesti kutsukoulutukseen, joka oikeuttaa sinut vastaavaan koulutussisältöön ja etuuksiin kuin RekryKoulutus.
* Sinulla on jo ollut B-ajokortti vähintään 1 vuoden ajan voimassa (mahdollinen syventävän vaiheen opetus tai riskienhallintakoulutus tulee olla suoritettuna)
* Sinulla on terveydentila, joka vastaa 2 ryhmän ajokortin edellytyksiä. Tästä määrää ajokorttiasetus ja opetushallituksen määräys tutkintokohtaisesti.
* Ajokorttiote, josta selviää ajokortin tiedot ja mahdolliset rikkeet. Ajokorttiotteelle merkityt toistuvat ja vakavat liikennerikkomukset ja ajokiellot estävät koulutukseen pääsyn.
Ajokorttiote tarkistetaan valintatilaisuudessa. Ajokorttiotteen saat avattua pankkitunnuksillasi Traficom.fi Oma-asiointipalvalussa.
* Haluat tehdä asiakaspalvelutyötä ja olet valmis tekemään vuorotyötä
* Koulutus pidetään suomeksi, joten sinulla tulee olla riittävä suomen kielen taito!

Hakijoilta toivomme ennen kaikkea rehtiä oma-aloitteisuutta, valmiutta työskennellä eri vuorokauden aikoina ja mikä tärkeintä, motivaatiota kehittyä hyväksi ammattikuljettajaksi.

RekryKoulutusta edeltää kartoitusjakso, jossa testataan hakijan soveltuvuutta alalle. Kartoitusjaksolta valitaan soveltuvimmat hakijat RekryKoulutukseen. Valinta kartoitusjaksolle tapahtuu kaksivaiheisesti, ensin hakemusten ja sen jälkeen haastattelujen perusteella. Esivalinta hakemusten perusteella on 10.1.2024 ja valintahaastattelut 23.- 24.1.2024 Työtehoseuran tiloissa Nuolikuja 6, 01740 Vantaa. TE-toimisto lähettää haastattelukutsun kirjeenä. Tieto haastatteluajankohdasta tallennetaan myös hakijan Oma asioinnin yhteydenottoihin.

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN
Hae koulutukseen täyttämällä hakemus TE-toimiston sivuilla linkistä "hae tähän koulutukseen". Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai kuntakokeiluun.

Mikäli sähköinen hakemus täytetään ilman pankkitunnuksia, hakemus on vahvistettava TE-toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

* Ajo-opetus ja teoriaopinnot suoritetaan TTS Työtehoseuran Vantaan toimipisteessä, osoitteessa Nuolikuja 6, 01740 Vantaa.
* Koulutus sisältää ajokorttikoulutuksen D-luokkaan sekä mm. asiakaspalveluun, työlainsäädäntöön, ajoneuvotekniikkaan ja turvalliseen ajotapaan liittyviä opintoja.
*Opetusta on ma-pe pääsääntöisesti klo 8.00 - 16.00, mahdollisesti myös klo 6.00 - 20.00 tiettyinä päivinä.

* Perehdytys ja työpaikalla tapahtuva koulutus toteutetaan Nobinan pääkaupunkiseudun reiteillä.

Toimiala: Kuljetusala
Koulutuksen ajankohta: * Kartoitusjakso on 5.-9.2.2024 (kesto 5 päivää). * RekryKoulutus alkaa 12.2.2024 ja päättyy 26.4.2024 (kesto 53 päivää). Koulutuksen jälkeen osallistujalla on mahdollisuus työllistyä oppisopimuksella Nobinalle.
Ilmoittautuminen: 09.11.2023 - 22.12.2023
TE-palvelut linkki: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/716983?searchPhrase=Ty%C3%B6tehoseura&&&announced=0&sort=1

Sisältö

Kouluttaudu linja-autonkuljettajaksi Nobinalle!

Haemme nyt opiskelijoita kurssille, joka alkaa 12.2.2024 (kartoitusjakso 5.-9.2.2024).

Tarjoamme monipuolista ja hyvin palkattua asiakaspalvelutyötä kaupunkiliikenteessä. Saat alalle tarvittavan koulutuksen, joten et tarvitse aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta.

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on mahdollisuus työllistyä oppisopimuksella Nobinalle. Oppisopimuksen ajalta saat täyden työehtosopimuksen mukaisen palkan 16,94€ (1.10. alkaen)/ tunti plus ilta-, yö- ja viikonloppulisät.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus on osallistujalle maksutonta, lukuun ottamatta lääkärintodistuksesta aiheutuvia kustannuksia sekä koulutukseen liittyviä viranomaismaksuja mahdollisesta ajokorttiluokankorotuksesta, yhteensä noin 400 €.

Koulutuksen yhteystiedot

Nobina Oy: Tomi Lehtinen, tomi.lehtinen@nobina.fi, 040 66 08 422
Ilmo Jokela, ilmo.jokela@nobina.fi, 040 6319 166

TTS Työtehoseura: Susanna Korpi, susanna.korpi@tts.fi tai opintosihteeri Margit Antinoja, margit.antinoja@tts.fi, 041 730 0322

RekryKoulutuksen ajalta opiskelijalle ei makseta palkkaa.

Tietoa koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palvelujen koulutusneuvonnasta numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Haku