Hyppää sisältöön

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, ravintola- ja palvelualan esihenkilöille ja tehtäviin siirtyville

Sisältö

Koulutus soveltuu hyvin palvelu- ja ravintola-alan esimiestehtävissä toimiville, -tehtäviin siirtyville sekä työryhmien ja projektien vetäjille.

Sisältö
Kaipaatko osaamista esihenkilötyöhön ja johtamiseen? TTS Työtehoseuran Lähiesimiestyön ammattitutkintoon tähtäävästä koulutuksesta saat valmiudet osaavaan esihenkilötyöskentelyyn, työntekijöiden perehdytykseen ja johtamiseen. Vai onko sinulla jo työkokemusta esihenkilönä, mutta tutkintokoulutus puuttuu?

Koulutus sisältää noin 12 opetuspäivää, jotka toteutetaan verkossa. Ennen koulutuksen alkamista tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jonka pohjalta täsmennetään koulutusohjelman ja opiskeltavien aiheiden laajuus ja sisältö.
Koulutus tähtää lähiesimiestyön ammattitutkinnon (150 osp) suorittamiseen. Pakollinen tutkinnon osa on lähiesimiehenä toimiminen, jonka lisäksi osallistuja valitsee kaksi valinnaista tutkinnon osaa. Valinnaiset tutkinnon osat ovat Asiakassuhteiden hoito, Toiminnan kannattavuus, Henkilöstötyö ja Kehittämissuunnitelma.

LÄHIESIMIEHENÄ TOIMIMINEN (70 osp)
Työryhmän ohjaaminen ja johtaminen
Ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen
Viestintä ja digitaidot
Työtehtäviin perehdytys ja opastus
Toiminnan seuranta ja arviointi

TOIMINNAN KANNATTAVUUS
Kannattavuuden tavoitteet ja talouden seuranta
Kustannuslaskenta ja tunnusluvut

ASIAKASSUHTEIDEN HOITO
Asiakassuhteet ja asiakaspalvelu
Ulkoiset ja sisäiset asiakkuudet
Asiakkuudet ja myyntityö

HENKILÖSTÖTYÖ
Työhyvinvointi ja stressin hallinta
Työ- ja palvelusuhteiden säädökset ja ohjeet
Toimintaympäristö ja henkilöstön kehittäminen
Palautteet ja motivointi

KEHITTÄMISSUUNNITELMA
Projektimainen työskentely, itsensä johtaminen
Kehittämiskohteiden tunnistaminen
Kehittämishankkeen suunnittelu
Raportointi, mittarit seurantaan ja esittely
Toteutus

Toteutus

TTS Työtehoseura tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen opiskeluun, jossa koulutuspäivät toteutetaan verkossa. Opiskelu soveltuu hyvin työn ohessa tehtäväksi ja käytännönläheiset harjoitustehtävät liitetään osaksi päivittäisiä työtehtäviä. Erityistä huomiota kiinnitetään vertaisoppimiseen ja keskusteluihin muiden opiskelijoiden kanssa. Opetuspäiviä on noin kerran kuukaudessa. Koulutus alkaa 22.4.2024.

Koulutus: Lähiesimiestyön ammattitutkinto
Toimiala: Esimiestyö ja työnjohto
Ilmoittautuminen: 12.01.2024 -

Kustannukset opiskelijalle

Kustannukset opiskelijalle
Lähiesimiestyön ammattitutkinto toteutetaan valtionosuustuettuna henkilöstökoulutuksena, jolloin osallistujan omarahoitusosuus on 995,00 euroa (alv 0 %).
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutus edellyttää tutkinnon suorittamista ja alan työpaikkaa, jossa työaika on vähintään 25 h/vko. Oppisopimus on osallistujalle ja työnantajalle maksuton koulutusmuoto.
Valtionosuustuettu koulutus edellyttää tutkinnon suorittamista. Koulutukseen voi osallistua myös suorittamatta tutkintoa, jolloin koulutuksen hinta on 1995,00 euroa (+ alv. 24 %).

Koulutuksen yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Anu Ahtela p. 044 7143 719, anu ahtela@tts.fi

Haku